Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja mam takie pytanie, co to jest ten czas uplynnienia?
I od czego on zależy. czemu jest tak ważny? My mieliśmy 60 min
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Edziuuuuuuuunia wrote:Dziewczyny a ja mam takie pytanie, co to jest ten czas uplynnienia?
I od czego on zależy. czemu jest tak ważny? My mieliśmy 60 min
jednak sa czynniki które wpływaja na wydłuzenie czasu ulynnnienie np zylaki, stany zapalne , bakterie lub po porstu duza licba plemnikówciekawa87 lubi tę wiadomość
-
strawberry wrote:Spojrzał tylko na hormony, powiedział ze plemniki są w jądrach bo FSH ok wiec biopsja i in vitro. Nie powiedział nic więcej
-
Ja właśnie się boję że przy małej liczbie plemników każdy lekarz będzie namawiał na inseminacje i in vitro niż próbować znaleźć przyczyny takiego stanu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 23:18
-
ana1122 wrote:Ciekawa A co myślisz O naszych wynikach? są bardzo złe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:07
-
Jesli wyjdzie bakteria to mąż dostanie antybiotyk i po nim znów badanie nasienia. Ja na razie bym sie wstrzymała z hormonami i zaczekala na wynik posiewu. Chociaż jakbyś chciała to hormony możesz zrobić. U nas leukocyty byly duże a posiew wychodził ok. Okazało się ze żylaki sa teraz po zabiegu leukocyty i komórki okrągłe sa ok.
Kiedy będziesz miała wynik posiewu? -
W piątek miał być wyniki. Mąż był urologa i zauważył żylaki Ale bardzo małe I nie kazał się tym martwić. Kazał zrobić właśnie posiew
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:13
-
U mojego męża lekarz urolog tez stwierdził że jest malutki żylak ale ze nie można jeszcze z nim nic zrobić, ewentualnie jakoś laparoskopem ale robi to tylko jedna klinika w Lublinie, która to robi.
A androlog stwierdził, że to wcale nie są żylaki
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit