Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudaaa wrote:Stał się cud. 2 kreski! Wyniki nasienia możecie zobaczyć wyżej. Dodatkowo ja z niedoczynnością tarczycy i nie do końca zdiagnozowanym PCOS. Wyniki bety dzis po godz 15
-
Dziewczyny mam do Was prośbę.
Czy jest tu ktoś z Krakowa. Gdzie można wykonać seminogram w Krakowie? polecacie coś? i jeszcze jedno pytanie czy oprócz seminogramu mąż może wykonać jeszcze jakieś inne badania czy seminogram wystarczy?31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
asiaa1987 wrote:Dziewczyny mam do Was prośbę.
Czy jest tu ktoś z Krakowa. Gdzie można wykonać seminogram w Krakowie? polecacie coś? i jeszcze jedno pytanie czy oprócz seminogramu mąż może wykonać jeszcze jakieś inne badania czy seminogram wystarczy?👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
asiaa1987 wrote:domiszka ok a dokładnie bo się nie znam za bardzo posiew nasienia na bakterie itp?
Rudaaa jeszcze raz gratuluje rosnijcie zdrowo -
nick nieaktualny
-
pater86 wrote:Hej, potrzebuję pomocy mąż w poniedziałek idzie na badanie nasienia, próbkę może oddać w domu, tylko nie wiem jak się do tego przygotować, żeby nie zafałszować wyników, macie jakieś wytyczne ze swojego doświadczenia?
pater86 lubi tę wiadomość
-
Dodałabym jeszcze, że jeżeli będzie robił posiew, to wytrzeć się jednorazowymi, papierowymi ręcznikami.
Transportować można też pod pachą, aby blisko ciała
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%