Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • Chmurka21 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikoreczkaaa wrote:
    Chmurko pamiętam że ty miałaś chyba niskie cukry? Co Ci powiedział ginekolog?

Ja na czczo mam 76 po godzinie 97 po dwóch 112. Niby czat mowi co innego. Dziwne jest to że po dwóch mam 112 a chyba powinna spadać? Plus nigdy nie mialam tak nisko na czczo. 😅

Pisałam z endokrynologiem to kazała zbadać insulinę i coś tam, że to może być hipoglikemia reaktywna- ja miałam 67-78-78

Ginekolog powiedział, że wszystko super, że niektórzy tak mają 😂

Olałam temat, bo wcześniej źle się czułam, budziłam się w nocy z głodu, ale teraz jem późniejszą kolację i już się nie budzę.

U Ciebie nie wiem… Ale raczej usłyszysz, że ok 😂

Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość

👩31l.
    👱‍♂️34l.
    👩🏻‍🤝‍👨🏼od 2015r.
    👰🤵2021r.

Starania od 06.2023
    27cs

Ona: hormony, usg- wszystko w normie
    On: ciężki OAT

beta 9dpt: 248,1. 11dpt: 735,4 🥰

preg.png
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka21 wrote:
    Pisałam z endokrynologiem to kazała zbadać insulinę i coś tam, że to może być hipoglikemia reaktywna- ja miałam 67-78-78

Ginekolog powiedział, że wszystko super, że niektórzy tak mają 😂

Olałam temat, bo wcześniej źle się czułam, budziłam się w nocy z głodu, ale teraz jem późniejszą kolację i już się nie budzę.

U Ciebie nie wiem… Ale raczej usłyszysz, że ok 😂

Znając mojego lekarza to pewnie tak bedzie. 😅 tez sobie przesunę kolacje później bo jak wstaje rano to jestem głodna jak wilk. 😜 dzięki! ❤️

Starania od 06.2022

👦
    ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
    👩
    torbiele w piersiach 🔴
    cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
    hormony 3dc 🟢
    udrożniony jajowód🟢
    TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
    I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB

Transfer 4BA 💚
    6dpt beta 35 prog 29
    8dpt beta 112 prog 35,5
    12dpt Beta 513 prog 36,7

Sanco - zdrowy chłopczyk
    👶🏻🧸♂️ 💙

18.11 6,8 cm akrobaty 🏋‍♂️
    28.01 600g cudu 🧸

🍀🍀🍀🍀

preg.png
‹‹ 160 161 162 163 164
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ