Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma masz bardzo dobre podejście. Ale zobaczysz ze nasze trudy zostaną nagrodzone.
Trzymam kciuki za pomyślne wieści podczas wizyty. Odnośnie snów to ostatnio też dużo razy sni mi sie ze oznajmiam ze jestem w ciąży. Wyczytalam ze takie sny oznaczają ze bardzo chcemy ale ze niedługo tak sie stanie wiec działajmy!!!; -
hej kochane ja dziś zapisałam się na jutro na genetyke jesli chodzi o wczesne poronienia pakiet zakrzepowo zatorowy .. i jakis deficyt progesteronu na NFZ wczoraj wzielam skierownie od lekarza POZ dzs zadzowniłam i jutro mam badanie
macie tu coś dobrego odemnie dzis robione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:01
Ajka, Lu84 lubią tę wiadomość
-
Emma 32 wrote:ale pycha wyglądają!
a ja na diecie:-(((
Ania-nie wierze, że na NFZ tak szybko badania robią
Daj znac jak wyniki:-) -
ciekawa87 wrote:Aniu jestem na diecie ale na twoje łakocie sie skusze!!!
Nie mieliście genetyki robionej? A twój miał a teraz kolej na ciebie???
a nie mialam tyh w kierunku poronien czyli zakrzepowo zatorowych i deficytu progesteronu i to chce uzupełnic przed koeljnym odeejsciem plus HSG
heheheh jedzcie Chodakowska nie widziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:48
ciekawa87 lubi tę wiadomość
-
ciekawa87 wrote:Aniu ja po poronieniach miałam wykonywany kariotyp i zespól antyfosforolipidowy chyba tyle musialabym sprawdzić. Gin mowil ze jest ok i nie kazał innych badan robic
-
Ania_84 wrote:ja juz wczesniej sie zastanwiałam nad MHTRF bo u mnei w rodzinie zakrzepica jest , ja zylaki juz mam ..wiec moze powinnam brac acard po IUI .. no i dwa ten progesteron skoro wtedy mialam tak niski .. wole zrobic niz pozniej pluc sobie w brode
-
Hej Kobietki dostałam skierowanie do Was od Ani_84
Emma 32 lubi tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Hej dziewczynki:) melduje się po dłuższej przerwie ze żyje, jadę dzisiaj do Wawy na konsultacje w sprawie endo, dam znać co i jak. Witam wszystkie nowe twarze bo grono się powiększa:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 11:25
Ania_84, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
Już zjadłam pączka-mimo diety;-)
nie mogłam się powstrzymać
Ciekawa - masz rację nasienie i posiew to na pewno każe zrobić bo doczytałam wczoraj na skierowaniu, które otrzymaliśmy zaraz po zabiegu.
Rozumiem, że to chodzi o posiew nasienia czyli plemników tak?
A jak plemników nie będzie:-(?
Mój M to nie ma ani jednego:-(
Wiecie może do jakiego mniej więcej poziomu LH i FSH muszą spaść by istniała szansa na znalezienie plemników dzięki biopsji? Patrzyłam na wyniki M sprzed operacji: FSH ok. 34 LH 23 - tak więc tragedia:-( oby spadły.
zapytam się dziś dr W ale przedtem wolę Was:-)
Baby boom - oby wieści były jak najlepsze:-)
Witaj Sylwia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:54
-
Hej... sorka że się Wam ładuje do wątku, ale często go podczytuję...
Emma jeśli mogę zapytać kiedy dokładnie Twój mąz miał operacje... my mieliśmy... 25 października i zaczęłam się zastanawiać czy się przypadkiem nie spotkałyśmy w klinice...
W każdym razie...
Życzę Wam znalezienia plemników... i dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:25
2020
2023