Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wystarczy marudzenia, trzeba wziąć się do roboty i działać...my też doczekamy się maluszków, tylko troche dłużej poczekamy
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Co to za smetne minki..dziewczyn bedziemy matkami uwierzcie mi poptrzcie na I strone zakaz negatywnego myslenia
ja juz chyba przeszłam w tryb akceptowania tego ze inni moga miec od tak dzieci my niestety usimy walczyc
Ja dziś po byłam na posiewie, cytologii i biocenozie ..i szok za wszytsko zapłaciłam 68 zł cytologia wynik w srode posiew w piatek
a poradni przy szpitalnej za biocenoze i cytologie na ktora bym czekała 2 tyg chcieli 90 zł
posiew zrobiłam w sanepidzie , a pobieranie materialu oraz biocenoze i cyt w zakłądzie patologiiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:01
ami87 lubi tę wiadomość
-
Ania fajnie się czyta takie pozytywne posty jak Twój:-) mi jeszcze do tego daleko.Własnie na takim tryb jak Twój chciałabym sie przełączyć Niestety rodzina w tym nie pomaga. niektórzy cięgle nam docinają..Nie wiem może już jestem przewrażliwiona a latka lecą mi stuknie 33 lata w listopadzie:-( Boję się że za chwile będzie za późno...
Sylwia-oby Twoja koniczynka w sygnaturce przyniosła Nam wszystkim szczęście!! -
Przyniesie na 100 %, zobaczycie!
ciekawa87, Joaszo lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
za mną 70 stron tematu przeczytane, niedługo Was dogonię i będę na bieżąco
dobranocSylwia Sylwia, Joaszo lubią tę wiadomość
Zamykam oczy, by czuć
Odpuszczam wszystkim nerwom
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
Zamykam oczy, by czuć... -
U mnie dziewczyny czasem kucie w jajnikach i biała wydzielina, @ miałam miec 6 marca i nadal nie ma. Być moze to po tych globulkach dopochwowych macmiror się spóźnia. Czy któraś z was je stosowała?
Chyba jutro zrobię test...Joaszo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to następnym razem koniecznie prosimy pozytyw
Ja mega dół od wczoraj - narodziło się w rodzinie dziecko i tylko o tym mowa, zdjęcia dziecka, poród itp. Rozpadam się, a nikt nic nie widzi, daliby już mi spokój. No dobra, już nie smęcę...już niedługo nam też się uda
-
Hej kochane
Ciekawa przykro mi ale wierze ze nastepny cykl bedzie szczesliwy
ELFIKU to calkiem naturalne se jest ci przykro sama to prEchodzilam kilka razy
My dzis bylismy na warsztatach bylo bardzo fajnie no i poznalysmy sie z BabyboomBabyboom lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam wszysciuteńko.
Ooo Sylwia to my w ten sam dzień byliśmy na genetyce.
Jakoś mi smutno dziś ehhh i jakoś dziś z moim M coś między nami nie tyka, od samego rana złośliwa wymiana zdań
Dobranoc dziewczynki :*Babyboom lubi tę wiadomość
Zamykam oczy, by czuć
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
Zamykam oczy, by czuć... -
Ciekawa głowa do góry,wiem co oznaczają nieregularnie okresy-ja mam tak od zawsze i zawsze zazdroscilam dziewczynom, które mają cykle jak w zegarku. Mnie okres zawsze zaskakuje;-)
Elfiku- rozumiem cie doskonale, u mnie też ciąża w rodzinie meża-już nawet nie chce myśleć jak te Świeta będą wyglądaly-zaraz pewnie pokaz usg nastapi.
Ale tak jak piszą dziewczyny-zainteresowanie ciążą i noworodkiem szybko mija.
Dziś tez mi smutno-wczoraj minęły dokładnie 3 lata od kiedy się staramy...
A tu końca nie widać..
Goncia wszystkie te badania i wizyty lekarskie nie wpływają pozytywnie na zwiążek - pewnie Twój M mocno to przezywa stąd napięta atmosfera między Wami.
pozdrawiam Was słonecznie!!
Babyboom lubi tę wiadomość
-
Emma nie poddawajcie się, głowa do góry, uda się Wam, uda się nam, uda się każdej z nas. Mocno w to wierzę.
My staramy się tak, że 4 lata, chociaż te pierwsze dwa lata były takie bez napinki, ot tak, nie zastanawialiśmy się czemu nie wychodzi, nie pilnowałam zbyt dni płodnych. Ale po upływie 2 lat, zaczęliśmy się bardziej starać i nic i nic i nic. Poszłam do ginekologa tak przeszło z rok temu mówię mu, że mamy problem, że coś jest nie tak, że może źle wyliczam dni. Rozrysował mi wszystko, stwierdził, że za często się kochamy i pewnie plemniki słabe przez to. Rozpisałam sobie wszystko tak jak kazał, kolejne pod rząd 4 owulacje i nadal dupa. Poszłam ponownie, wysłał mnie na hormony, były ok, dlatego wysłał męża na nasienie i pod koniec czerwca 2015 mieliśmy pierwsze badanie stwierdzające azoospermię. A dopiero od tego roku zaczęliśmy szukać bardziej fachowej pomocy.Babyboom lubi tę wiadomość
Zamykam oczy, by czuć
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
Zamykam oczy, by czuć...