Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez wszystko prywatnie robiliśmy. Ja się tez już powoli na biopsje nastawiam. Mój M ma kryzys, twierdzi ze te leki nic mu nie pomagają,mówi ze czuje gorzej niż jak ich nie brał. Watraba go wciąż boli i zoladek -on nigdy zadnych proszków nie bral a teraz bierze 9 dziennie.A dodatkowo ten Proxed z ledwością przełyka;-)Marudzi, gorzej jak dzieciak;-)
Ania-koniecznie napisz jak po warsztatach. Fajna opcja:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 19:18
-
Dzięki za doradzenie tych Kielc.
Właśnie dzwoniłam i mamy wizytę na jutro.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Zamykam oczy, by czuć
Odpuszczam wszystkim nerwom
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
Zamykam oczy, by czuć... -
Zapomniałam spytać, trzeba być na czczo do tego badania?
Zamykam oczy, by czuć
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
Goncia wrote:Zapomniałam spytać, trzeba być na czczo do tego badania?
-
nick nieaktualnydziewczyny orientowałyście się może jak to jest z tą biopsją u Wolskiego? jaki koszt? jaki czas oczekiwania?
Lekarz z Invicty mówił, że Wolski robi biopsje otwartą i dodatkowo ogląda materiał pod lupą (tak to nazwał lekarz), niby ta biopsja jest ostatecznością. A my chyba chcielibyśmy od niej zacząć. Mój stwierdził że nie chce być krojony 3 razy.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Joaszo wrote:dziewczyny orientowałyście się może jak to jest z tą biopsją u Wolskiego? jaki koszt? jaki czas oczekiwania?
Lekarz z Invicty mówił, że Wolski robi biopsje otwartą i dodatkowo ogląda materiał pod lupą (tak to nazwał lekarz), niby ta biopsja jest ostatecznością. A my chyba chcielibyśmy od niej zacząć. Mój stwierdził że nie chce być krojony 3 razy.
microTESE - 9700
zazwyczaj Wolski przed stosuje kuracje wiec okolo 6 tyg trzeba liczyc a po tym czasie raczej dosyć szybko jelsi wsio jest ok -
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 19:47
Joaszo, M@linka, Sylwia Sylwia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki Aniu, widziałam ten cennik ale nie mogłam się w nim połapać. Myślisz że jak mój teraz brał przez 3 miesiące ten tamoxifen i te witaminy to teraz znów musiał by przechodzić kuracje?
Aniu czy korzystaliście z tego zabiegu u Wolskiego?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
podejrzewam ze to dr musiałby ocenic
my przeszlismy kuracje ale do zabiegu nie podeszlismy bo nasze wyniki przy wadzie genetycznej były marne .. dr nam powiediał ze z 6 pacjentów tylko u jednego znalezli cos .. -
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta Dnia Kobiet. Każdej z nas życzę spełnienia tego największego marzenia, o realizację którego tak bardzo walczymy !!! :*
Goncia jak wizyta u genetyka?
Joaszo - my się przygotowujemy do mTese. Tak jak Ania wspominała przed jest kuracja. To się odbywa w cyklach 6tyg. My zaczęliśmy kurację pod koniec listopada 2015 r. i cały czas ją kontynuujemy. Na ostatniej wizycie doktor powiedział, że jak wyniki będą ok to mTese byłaby gdzieś w maju. Przed kuracją mówił, że to jest min. 3 miesiące - max 6 miesięcy kuracja i później ok miesiąc przerwy i zabieg.
Warto to przeczytać o zabiegu: http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=82649&f=26Jesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
nick nieaktualny
-
Konkretna babeczka, powiedziała co i jak, raz dwa pobrali krew i ślinę i jak będą wyniki to będzie dzwonić, a będą tak za około od 2 do 4 tygodni.
Daleko mieliśmy bo na liczniku w dwie strony 595km, ale lepsze to niż czekanie do czerwca.
Od dziś mój mąż łyka Androvit Plus, Salfazin, wit. C, wit. D, wit. E, kwas foliowy. I na dniach jeszcze przyjdzie maca w kapsułkach, bo zamówiliśmy.
Wspomniałam o tych ziołach Sroki, abyśmy pili razem, ale to nie przeszło, stwierdził że już w głupoty wierzę.
Teraz wizyta u androloga 30 marca w Łodzi.Ania_84, Lianna lubią tę wiadomość
Zamykam oczy, by czuć
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
Goncia wrote:Konkretna babeczka, powiedziała co i jak, raz dwa pobrali krew i ślinę i jak będą wyniki to będzie dzwonić, a będą tak za około od 2 do 4 tygodni.
Daleko mieliśmy bo na liczniku w dwie strony 595km, ale lepsze to niż czekanie do czerwca.
Od dziś mój mąż łyka Androvit Plus, Salfazin, wit. C, wit. D, wit. E, kwas foliowy. I na dniach jeszcze przyjdzie maca w kapsułkach, bo zamówiliśmy.
Wspomniałam o tych ziołach Sroki, abyśmy pili razem, ale to nie przeszło, stwierdził że już w głupoty wierzę.
Teraz wizyta u androloga 30 marca w Łodzi. -
Goncia Was też tak meczyła z tą slina Boniu jak ja zobaczylam kreske do której mamuzbierac sline o sie przeraziłam dopeiro pozniej zauwazylam ze tam tylko taki mały dzyndzelek trzeba napełnic
-
Ania ja akurat nie plułam tylko samą krew oddałam, mój M oddawał ślinę, mówił mi że jak na złość chyba z nerw zaschło mu w ustach i się zastanawiał czy oby nie za mało oddał.
Zamykam oczy, by czuć
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
hej dziewczyny! co u Was? Ja mam kiepski nastrój.Siostra mojego M jest w ciązy-własnie się dowiedziałam i żal mi serce ściska,dlaczego innym sie udaje a niektórzy mają z tym taki problem:-( Jest mi mega smutno i źle..Moj M też złapał doła-tym bardziej, że to jego rodzina..echhhhh:-((((Musze zając czymś myśli bo inaczej zgłupieję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:45
-
mój jak zobaczył pojemnik na slinę to wsytraszył się, że co innego musi oddać...jego mina była bezcenna Emma..u mnie podobnie....przyjaciółka jest w ciąży (dowiedziałam się we wtorek) i jeszcze narzeka, że to nie jej pora... Chciałabym się cieszyć jej szczęściem, ale nie potrafie:(
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3.