Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz ☺szybko zlecialo tym bardziej ze to moje drugie podejscie do stymulacji
Jestem na zwolnieniu od wtorku poki co do piatku potem zobaczymy☺rokowania na transfer sa dobre takze mam nadzieje ze bedzie co transferowac.jeszcze razem w ciaxy bedziemy hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 17:45
Ania_84, ami87 lubią tę wiadomość
-
Jestem juz po.pobrali 7 komorek wszystkie dojrxale.u meza w badaniu 0 plemnikow dopiero po godzinie znalezli najpierw 2 a potem 4 dokladnie tyle ile bylo potrzeba.bylo ciezko meza juz do biopsji szykowali ale udalo sie bez.teraz czekamy na jutrzejszy tele.psychicznie jestem wyczerpana i maz tez
Ten dzien kosztowal nas wieleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:38
Ania_84, mała87, ami87, Joaszo lubią tę wiadomość
-
Emma fajnie,ze macie 3 zarodeczki. Ciesze sie, oby się udalo za pierwszym razem!!! :* Z tymi plemniakami to dramaturgia do ostatniej chwili, coś czuję że u nas też tak będzie. Marzę, aby wystarczyło ich na mojej jajaJesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
U nas bylo tak ze jakims cudem w ostatniej badanej probce znalezli te kilka.
Ale to nieistotne.Jestem juz po transferze pieknego 4 komorkowego zarodka☺ klasa A.jeden 2 komorkowy poszedl domrozenia a trzeciego obserwuja poki co bo dopiero zaczal sie dzielic..jak dostalismy zdjecie tego najladniejszego to az lza mi poleciala ze wzruszenia.Bylam prawie pewna ze zarodki nie dadza rady,nie utworza sie albo obumra...
Ami a porobilas juz badania?☺jak bedziesz miala zapladnianych 6 jajek to wystarczy 6 plemnikow ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 15:23
ami87 lubi tę wiadomość
-
Problik moj maz bierze od roku Profertil.drogie to jak piorun ale dr Wolski kazal brac wiec maz lyka 2 razy dziennie.Ja nie widze poprawy no ale moj maz to ciezki przypadek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 09:30
problemik lubi tę wiadomość
-
Problemik z tego co wiem niby ma dobre opine ale ez róznie reagują meżczyzni w zależności od problemu przy azoospermii jest on raczej na wzmocnienie organizmyu przed zabiegiem/ biosją ..
Frytka witamy mam nadzieje ze znajdziecie plemnirokiproblemik lubi tę wiadomość