Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ami, gratuluję!!!! Jesteś w ciąży! ))
A ja właśnie wracam z N. i mam złe wieści - moja ciąża zatrzymała się 2 tygodnie temu i płód obumarł. Mam odstawić wszystkie leki. Powiem wam, że mi smutno ale o tyle mniej, że cały czas czułam, że jest coś nie tak i że ta ciąża nie rozwija się tak jak zwykle.
Tak myślimy, że może po prostu damy już sobie spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 22:02
-
Stardust♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ami♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
nick nieaktualnyStradust wspieram i przytulam
Ami cudownie beta będzie rosła zobaczysz
Ekspertki mam pytanko do Was. Mój powtórzył hormony i ma za wysokie P/c anty TPO bo ma Hashimoto i zawsze to było za wysokie. Natomiast ma też za wysoką prolaktynę 16,59(2,64-13,13)
reszta w normie:
FSH 15,05 (1,27-19,26)
LH 4,33 (1,24-8,62)
Testosteron 409,96 (175-781)
Dziewczyny czy myślicie że z tymi dwoma odchyleniami doktor Wolski zezwoli teraz na biopsje? proszę poradźcie bo jak na złość długi weekend -
Kochane
Stardust strasznie mi przykro ale czulas że coś nie tak? Bo serduszko biło? Tule mocno :*
Joaszo co do prolaktyny dr chyba nie powinien się "czepiać".Mój mąż też miał przez pewien czas podwyższona,ale później sama się unormowala. Dr mówił,że to np.stres ma wpływ. Natomiast nie wiem jak z ta tarczyca.Jesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
nick nieaktualnyAmi my też trzymamy kciuki Stardust bardzo nam przykro :* My już po biopsji, wyniki za 3 tyg, mąż lekko skołowany, nie kazali mu jeść już dzień wcześniej, więc źle to przeszedł Mam pytanie czy skaza białkowa w dzieciństwie ma wpływ na płodność u mężczyzn ?
-
nick nieaktualnyami jeśli o tarczycę chodzi to ten p/c anty tpo zawsze będzie zły, tak stwierdził endokrynolog. a prolaktynę już też kiedyś miał za wysoką ale ona chyba sama się unormowała... nie pamiętam co wtedy nam powiedział endokrynolog. Dziewczyny trzymajcie proszę kciuki żeby nas teraz dopuścił do biopsji bo udało mi się zmotywować męża do działania, a jak z znów to będzie trzeba odłożyć to on znów odpuści...
Ami jak się czujesz?
Anomalia zazdroszczę że wy już po trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Joaszo mysle ze to nie powinno miec wpływu na decyzje o biopsji dr zawsze zalezało na fsh lf, test
Anomalia trzymam kciukiJoaszo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joaszo taki email dr podaje na forum naszego bociana [email protected] trzymam kciuki za dopuszczenie do biopsji :*
Anomalia nie słyszałam, aby skaza białkowa miała wpływ,a szukałas coś w necie na ten temat? Trzymam kciuki za znalezienie plemników :*
Trzymajcie proszę kciuki,bo muszę powtórzyć betęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 20:07
Jesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joaszo wrote:dziewczyny, napisałam do dra na forum "bociana". dła zielone światło. możemy się umawiać na biopsję
-
nick nieaktualny
-
Ami, tak, czułam, że coś jest nie tak, minęły mi objawy, były tylko napędzane ogromnymi dawkami progesteronu, ale chodziłam ze złym przeczuciem. Na dodatek na początku 6 tygodnia miałam mały wypadek, nic mi się nie stało, ale byłam w lekkim szoku. Lekarze twierdzą raczej zgodnie, że to nie to, bo za niska ciąża, że to raczej wady płodu.
Teraz czekam na @. Sama nie wiem, co dalej, stanęłam na rozdrożu.. Bo niby się udało ale jednak się nie udało...
A jak Twoja beta? Udało Ci się dziś powtórzyć? -
Ami, jeszcze może ruszy z kopyta. bardzo mocno trzymam kciuki za wole walki małego kropka!!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki