Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Róża88 wrote:Dziewczyny nie wiecie czy przed inseminacja można przyjmować antybiotyk z powodu anginy? Czy lepiej darować sobie ten cykl i w następnym próbować? Choc wolałabym w tym....
Chyba jak już wyleczyłaś infekcje i nie bierzesz antybiotyku to można. Ale zawsze lepiej swojego lekarza zapytaj -
No wlasnie dopiero wczoraj mnie dopadło mój lekarz sam nie wiedział za bardzo, dopiero w poniedziałek mogę zadzwonic do novum i zapytam a w poniedziałek mam tez juz pierwsze usg u siebie bede monitorować owulację. Pewnie nie bede mogla podejść do inseminacji w tym cyklu co za pech! A ja nigdy na nic nie choruje a akurat teraz jak tak bardzo na to czekam....
-
Róża ja bym chyba odpuściła ten cykl. Lepiej wyleczyć infekcję. Nie wiem jaki masz antybiotyk i na jak długo. No chyba że przed owulacją skończysz go brać to może jest szansa.
Ja nastawiam się na AID pod koniec lutego bo przez HSG ten cykl tracę. -
Przepraszam ale muszę się z Wami podzielić dawną i zarazem straszna historia. Nie dawno przyjaciółka dowiedziała się że jest w ciąży. Ich szczęście nie trwało długo bo po tyg zaczęła delikatnie plamic. Tego samego dnia udała się do lekarza prywatnie. Zbadał ja. Zrobił usg i powiedział że mi przykro ale porobila. Ma poczekac na nastepny okres az sie oczysci i od nastepnego cyklu zrobić jakieś tam badania. Wczoraj źle się czuła i wymiotowala. Nie miała żadnych planów po poronieniu i myślała że to jakieś zakażenia. Poszła dziś do ginekologa i okazało się że nadal jest w ciąży. Rozumiecie? W 21 wieku lekarz na wizycie prywatnej za którą bierze nie mało kasy nie umie stwierdzić czy kobieta jest w ciąży. W głowie mi się to nie mieści. Tyle nerwów i stresów temu maluchowi dołożyli bez sensownych...
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie w styczniu wyszły mi małe dwa polipy, musiałam usunąć. Teraz babsie sprawy, i w połowie lutego może insyminacja. Już nic nie planuje bo tak liczyłam na styczeń a tu nic. A u ciebie jak Róża ?1.07.2017 początek
1.10.17 wyrok- azoospermia
1.01.2018 - decyzja AID
ona- badania ok, tylko podwyższona prolaktyna
17.02.18.- I AID
15.03.18- II AID - ale dlaczego??
14.05.18- III AID -
5.07.18 - in vitro- 2 maluchy podane
-
Kochana nie przejmuj się u mnie podobnie. Miałam miec na poczatku lutego a tu angina antybiotyk, teraz walka ze skutkami ubocznymi po antybiotyku wiec jeden cykl przepadł a bedzie dobrze jak drugi nie przepadnie.
Ręce juz mi opadają....
Tak ciężko czekać i czekać -
ja już się nie napalam podchodzę z duża rezerwą. Trzymam za nas kciuki. na pewno za jakiś czas znowu się odezwę. Na razie trochę odpoczywam od forum żeby się nie nakręcać1.07.2017 początek
1.10.17 wyrok- azoospermia
1.01.2018 - decyzja AID
ona- badania ok, tylko podwyższona prolaktyna
17.02.18.- I AID
15.03.18- II AID - ale dlaczego??
14.05.18- III AID -
5.07.18 - in vitro- 2 maluchy podane