Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Basia92 wrote:Zizu necie miałyście jakieś objawy ?
Ja miałam bardzo silne bóle brzucha jakieś 6 dpt 2-dniowego zarodka. Ból typowo okresowy, ale silniejszy, rozchodził się do pleców. Nie pomagała za bardzo no-spa. Pamiętam że wzbudziło mnie to w nocy. I tak bolało przez tydzień więc byłam pewna, że to okres się zbliża. Jakieś 2 dni przed beta zaczęły się nudności ale stwierdziłam, że to po luteinie.
I jeszcze przez 2 dni chyba w 9 i 10 dpt miałam popołudniami jakby dreszcze. Było mi strasznie zimno mimo, że na zewnątrz 30 stopni. A ja wtedy siedziałam pod grubym kocem, w ciepłych skarpetkach i polarze i ratowałam się gorącą herbatą.
Więc u mnie tak to wyglądałoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 11:19
-
Z tymi objawami jest tak, że one mogą być zarówno po lekach jak i w ciąży. Podobne bóle daje okres jak i w moim przypadku wczesna ciąża. Dopiero beta prawdę powie.
Ja oczywiście trzymam kciuki żeby to Maluch się wgryzał i został na kolejne miesiące.
-
Tak dla potomnych: udało się uniknąć hiperki mimo wysokiego estradiolu. Dostalam leki na zahamowanie objawów, jadłam BARDZO dużo nabiału i piłam dużo wody, do tego magnez 3 razy dziennie. Nie ma się co stresować na wyrost(tak jak ja)
Może komuś się kiedyś przyda. My czekamy na @ i startuje z lekami do transferu, nie mogę się już doczekać
. Basiu jak u Ciebie? Czujesz coś? Kiedy testujesz?
Starania od 2013
Czynnik męski - Azoospermia
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954