Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Lejla fajnie ze dołaczyłas miło mi ze skorzystałas z zaproszonka
Nadzija Lejla jest juz o krok przed nami bo ma wyniki z genetyki i niedlugo biopsa tak Lejla -
O to super, milo mi ze nam tutaj bardziej doświadczone kolezanki Lejla powiedz cos o sobie jaka jest wasza historia, chce porownac czy u nas są szanse na odnalezienie plemniorow...
Ania_84 lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
chyba odbierzemy jednak wyniki tel .. a poczta przysla
no i Novum przełozymy na sierpien bo nie wydolimy w tym miesiacu z kasa ;/Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Ciężko to wszystko czasowo pogodzić,żeby sie dwie osoby zgraly i jeszcze z terminem z poradni. Rozumiem cię z wydatkami, u nas po tym miesiącu zostalo podejrzanie dużo kasy,a teraz sobie uswiadomilam ze nie mielismy żadnej wizyty,a tak to przez ostatnie miesiące caly czas albo moje wizyty,albo jego,albo jego badania, jedne drugie,albo suplementy no i sie zbiera... Powtórkę będziemy mieli koncem lipca,wyjazd do Lodzi,tam chcemy sie zatrzymać gdzieś na weekend, no i caly czas chodzi mi po głowie zrobienie posiewu.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
My mamy jeszcze odlozone pieniądze z wesela, niby mialy isc na wyprawke dla dziecka no ale pojda na leczenie :/skoro dostaliśmy taki przydzial od losu... Ale tylko czesc a reszte chyba kredyt...3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
własnie przyszła mi wiadomosc na firmowke ze jest mozliwosc wziecia dofinansowania z uE na rozwoj firmy ..i sie zastanwiam czy nie skrystac bo glownie to pozeraja mnie koszta z firma.. rekala oprogramowania , szkolenia ; /
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wąłsnie widze
moze dlatego ze u nas wszytsko powoli i zmudnie idzie
no ale juz niedlugo beda jakies wiesciNadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Udajemy sie ale w sierpniu
ciagle zastanwaiamy sie czy jechac do Łodzi na wizyte i posluchac tak w 4 oczy tego co powie genetyk czy tylko tel
Lejla tez ma meza bezplemnikowca.. gentyka im wyszla ok ale nie pamietam jakie miala dokladne wyniki hormonow i usg
pisałą mi 4 lipca ze za 3 tyg beda mieli biopsjeNadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Spoko. Chcialabym juz byc o ten krok do przodu. Zebym choć wiedziala na czym stoję... Nie lubię tak wisieć miedzy jednym a drugim. Znów mi zaczyna brakować sil na walkę...
Ania_84 lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn...