Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Lianna wrote:Super, ładne domknięcie roku Cieszę się bardzo, że wszystko na dobrej drodze
Babyboom, a Ty za tydzień powinnaś być już po zabiegu... Kiedy Cię przyjmują na oddział? -
Hej kochane dzis po podgladzie na prawym jajniku 2 pecherzyki każdy po 18 mm
na lewym 1 pecherzyk 13 mm
endo od pon wzrosłoz 8 mmna 15
dzis pewnei zastrzyk a jutro IUIMaka, Lianna, Babyboom lubią tę wiadomość
-
Aniu - mocno trzymam kciuki!!!
Lu84 - polecam Wam dr Wolskiego z Novum, jeżeli macie możliwość przyjechać do Warszawy. Najlepszy specjalista od czynnika męskiego
Dziewczyny życzę każdej lepszego roku 2016, aby każdej z nas spełniło się największe marzenie !!!Jesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
Hej kochane dopieor doterlismy a nie miałam jak napisac za barzo
generalnie 3 pecherzyk podrósł do 16 mm ten ktory miał 13 mm
ale ten gdzie były dwa jeden ma dalej 18 mm a drugi 16 wiec zmalał pewnie nic z niego nie bedzie .. choc dr powiedział ze wszytskie dobrze rokuja i generlanie mam idealne warunki
rozmrozili przy nas nasienie , pokazali na monitorze jak zapierdzielaja , dr okreslil nasienie na 6+
przez 3 dni mamy sie sexic
4lub 5 mam isc na usg zobaczyc zy juz nie ma pecherzyków i od tego momentu bra c dupka,
wersja pierwsza jesli nic sie nie przyjmie to w ciagu 10 dni od dupka acznie sie krwawienie
wersja druga jelsi nie przyjdzie dalej brac i 18 stycznia test
Michał był cały czas ze mna
nawet jak robili nam IUI
o mało sie nie poryczałam ..Lianna, Nadzieja87, mycha28, ami87, Joaszo, Elf, Ajka lubią tę wiadomość
-
Aniu... trzymania kciuków ciąg dalszy. Mocno, z całych sił.
Niech ten nowy rok zacznie się od takiej właśnie wspaniałej wiadomości
I tak jak Ami napisała - każdej z Was życzę, by w tym roku spełniło się to marzenie, które pielęgnujemy już tak długo...Ania_84, ami87 lubią tę wiadomość
-
cocosowa wrote:Aniu, życzę Ci aby ten kot w koncu złapał tego motyla
a co tam u Was ??cocosowa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziekuje kochana
a co tam u Was ??Ania_84 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
cocosowa wrote:Powoli wychodzę z zaburzeń lekowych. Juz nawet jest ok, odstawiłam już świrologiczne leki ;)Powoli chcę się zabrać do ponownych starań, ale raczej liczę już na in vitro. Chyba darujemy sobie ten zabieg żylaków powrózka również, nie chcę przeżywac kolejnych rozczarowań, do tej pory jak mam iść do jakiekolwiek lekarza to mam nogi jak z waty. Weszłam ostatnio na Ovu ze starej brygady staraczek to juz nie liczne tylko zostały bez bobasow no i niestety w tym my;( ale na pewno będę sledzić Twoje wpisy w ciagu tych kilku dni i będę kibicować
no my jak nie nie uda sie ta IUI albo nastepna to juz wiecej nie probujemy tylko odkładamy na IVF -
ciekawa87 wrote:Ania co u was? Trzymam mocno kciuki
teraz czekamna potwierdzenie ze jajka pekły a pozniej czekanie na wynik IUI -
nick nieaktualny
-
Aniu, też weszłam zobaczyć, jak po usg
Joaszo, dzięki, że pytasz. K. był na badaniach wirusologicznych i jak odbierze wyniki, możemy mrozić nasienie.
Ja dopiero porobię swoje badania w drugiej połowie stycznia i pod koniec lutego idziemy do kliniki.
Widzę, że i Wy za około miesiąc macie ważny termin Trzymam kciuki :*Joaszo lubi tę wiadomość