X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy DNA plemnika badanie
Odpowiedz

DNA plemnika badanie

Oceń ten wątek:
  • ASIA. Nowa

Wysłany: 11 grudnia, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juna wrote:
    Spieszę donieść, że fragmentacja męża spadła do 5% (!!!). Suplementy dają radę! Jeśli jeszcze ktoś twierdzi, że nie da się poprawić to jest w błędzie :) moim zdaniem muszą to być jednak osobne witaminy a nie gotowy zestaw.

Jakie witaminy Pani mąż brał i jakie dawki jesteśmy w podobnej sytuacji. Fragmentacja dna 67% 😭😭😭😭

• Illuminati Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juna wrote:
    Wrzucam co mąż brał:
    Cynk 30mg
    Selen 200ug
    D3 6000j (brał razem z K2)
    Wit.C 1000
    Wit.E 400iu
    Koenzym q10 200mg
    L-karnityna plus 1800mg
    Zapisane miał kwas foliowy 5mg i b12 10ug ale miałam w domu b-right Jarrow (metylowany kompleks witamin z grupy B ), które mi nie przypasowały (mam mutacje) wiec brał to.
    Poza tym więcej się ruszał i brał zimny prysznic na jądra.

wiem więcej
‹‹ 35 36 37 38 39
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ