test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
morgana i jesteście zadowoleni z wyboru lekarza? Pytam, bo my też się u niego leczymy jesteś w klinice w Kato czy w Częstochowie?Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
monik123 wrote:morgana i jesteście zadowoleni z wyboru lekarza? Pytam, bo my też się u niego leczymy jesteś w klinice w Kato czy w Częstochowie?
Leczymy się w katowicach. Ja jestem zadowolona pomimo, że lekarz malomowny. Polecił mi go nasz wcześniejszy lekarz. -
morganaa wrote:Leczymy się w katowicach. Ja jestem zadowolona pomimo, że lekarz malomowny. Polecił mi go nasz wcześniejszy lekarz.
Mam podobne odczucia najważniejsze, żeby pomógł w osiągnięciu celu, a doświadczenie i kompetencje ma, więc trzeba wierzyć, że będzie dobrze! Trzymam kciuki, żeby wszystko się udałoStarania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
Czekanie najgorsze dziwne uczucie, kiedy nie jesteś w ciąży, ale wiesz, że Maluch tam jest i walczy czuję się trochę mamą nawet mój mąż zaczął więcej mówić o przyszłości np. imię, wcześniej mu się nie zdarzało. nie wiem jak wytrzymam do 10 maja
a tak fizycznie to brzuch siny od zastrzyków, piersi bolą od lutinusa.
a u Ciebie jak? powoli kończysz macierzyński? to pewnie trudne zostawić Leosia
A reszta dziewczyn jak? Lily, Asik co dalej? Opu jak adopcja?
asik13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
morganaa to prawda czas leci...
Lada moment testujesz jak się czujesz?
A u mnie zero nowości...
Badania, badania i jeszcze raz badania...
Bo lekarze twierdzą, że w ciążę zajść potrafię ale nie potrafię jej utrzymać... Więc szukamy przyczyny...
Ale nie ukrywam, że czasami mi juz sił brakuje... Tym bardziej, że za tydzień kolejne moje urodziny... i znowu taki czas przemyśleń...