test MAR IgG pozytywny
- 

WIADOMOŚĆ
- 

morganaa wrote:Dziewczyny - nie wytrzymałam, 8dpt zdrobiłam sikańca, pojawiła się blada druga kreska, pojechałam na badania i beta 38 - nadal nie mogę w to uwierzyć 
 morganaa gratulacje!! na pewno wszystko będzie dobrze powiedz czy dr Mercik robił Ci transfer? powiedz czy dr Mercik robił Ci transfer?   asik13 lubi tę wiadomość
                                Starania od 02.2016 asik13 lubi tę wiadomość
                                Starania od 02.2016
 Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
 2xIUI 
 02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
 06.2020 pICSI - 8 zarodków
 08.2020 - crio 1x 2BB ;(
 11.2020 - crio 2x 3AA ;(
 01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
 Zostały 4❄
- 

morganaa wrote:transfer robił dr Gretta, bo dr mercik w poniedziałki jest w czestochowie
 Najważniejsze, że udany! masz jakieś objawy ciąży?
                                Starania od 02.2016 masz jakieś objawy ciąży?
                                Starania od 02.2016
 Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
 2xIUI 
 02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
 06.2020 pICSI - 8 zarodków
 08.2020 - crio 1x 2BB ;(
 11.2020 - crio 2x 3AA ;(
 01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
 Zostały 4❄
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnymorganaa wrote:dzięki dziś powtórka bety dziś powtórka bety 

kurcze, ale warunki dla matki a w jakim kierunku go diagnozują? a w jakim kierunku go diagnozują?

Ty ciąże prowadziłaś w klinice czy już u ginekologa u siebie? 
 Diagnozują w kierunku napadowego kręczy szyi.
 Boże jestem wykończona, marzę żeby się przespać bo długo zasnąć w nocy nie mogłam, a w ciągu dnia nie można spać na łóżku polowym, jest tylko krzesło..na domiar złego dowiedziałam się że rezonans będzie dopiero w przyszły piątek i musimy tak długo tkwić w szpitalu . .
 Całą ciążę miałam prowadzoną w klinice i cc też robiona przez lekarza z tej kliniki
- 

mam już wynik drugiej bety 8dpt 38, dziś 10dpt 94 8dpt 38, dziś 10dpt 94 kolejną zrobię w sobotę, bo klinika zalecała 10 i 12 dpt kolejną zrobię w sobotę, bo klinika zalecała 10 i 12 dpt 

Ewa przykro mi, warunki szpitalne nigdy nie będą komfortowe chyba, sam fakt, że leżysz tam z dzieckiem to już psychicznie wykańcza. Ale do tego piątku będą mu chyba jakieś badania robić czy tylko Was przetrzymują? asik13 lubi tę wiadomość asik13 lubi tę wiadomość