test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOpu to naprawdę mieliście szczęście, że Wam nic się nie stało.
Kto robił Ci transfer? W provivie nie ma takich pakietów i jakie to są pakiety w Gyncentrum?
Na początku chodziłam do dra J. Ale musiałam zmienić, bo nie ma podejścia do pacjentek. Zmieniłam na panią dr P i powiem Ci, że super lekarz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Opu wysłałam Ci zaproszenie bo chcę porozmawiać nt. procedury w Provi. Też mam pewne wątpliwości i chciałam wymienić z Tobą doświadczenia.endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer - 10 dpt krwawienie -
nick nieaktualnySabina x, bardzo Cię mogłabyś tutaj też o tym napisać albo na priv? Dla mnie też to ważne, bo imsi przede mną w provicie, a chciałabym wiedzieć, co się dzieje , jak to wyglądało, jakie masz odczucia itd. Jak widzę miałaś niedawno transfer. Do jakiego lekarza chodziłaś? Robiłaś już betę?
Opu dziwne, że usunęli Twój post, a nic takiego nie napisałaś co by naruszyło regulaminWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 15:39
-
Ja się leczę w Provicie i mam wrażenie, że tam się liczy tylko kasa. A statystyki in vitro mówią same za siebie... Wiem, ze czasem liczy się szczęście, czasem przypadek ale 28%, skuteczności w porównaniu z najlepszą kliniką która ma ok 41%, o czymś świadczy... Ale to moje prywatne zdanie... Powodzenia !25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Sabina x, bardzo Cię mogłabyś tutaj też o tym napisać albo na priv? Dla mnie też to ważne, bo imsi przede mną w provicie, a chciałabym wiedzieć, co się dzieje , jak to wyglądało, jakie masz odczucia itd. Jak widzę miałaś niedawno transfer. Do jakiego lekarza chodziłaś? Robiłaś już betę?
Opu dziwne, że usunęli Twój post, a nic takiego nie napisałaś co by naruszyło regulamin
Ewa wysyłam zaproszenie to napiszę Ci co i jakewa81 lubi tę wiadomość
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer - 10 dpt krwawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Co tam u Was słychać? Jak samopoczucie? U mnie średniawka Zrobiłam AMH i okazało się bardzo wysokie, bo powyżej 9. Miałam mnóstwo razy usg i żaden lekarz nigdy nie stwierdził PCOS, dlatego nie bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi Mój mąż chyba już się poddał... Z tego co widzę, to podchodzi do tematu na zasadzie "co będzie to będzie", a ja oczywiście nie umiem odpuścić Mam nadzieję, że u Was wszystko coraz lepiej i w końcu na tym wątku też pojawią się brzuszki pozdrawiam25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej