test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsik dokladnie tak oby koncowka wynagrodzila ten ciezki pocztatek.
Ja po pracy pojechalam do szpitalnego labu upuścic krew. Pierwszy raz Pani zapytala mnie czy ma byc pozytywna - ja jej na to jesli ma jakies uklady z sama gora to bardzo bardzo prosze niech Pani cos w tej krwi znajdzie ...
Mowila ze kolezance pobierala przed swietami i beta bla pozytywna kolezanka straalt sie 3 lata ....
Oby czegos sie tam doliczyli w tej mojej krwi... Ktora nie chciala leciec, pobrana mialam z dloni. Nawet nie z nadgarstka tylko z wierzchu dloni... normalnie kapala po kropelce chwile to trwalo....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsik dobrze:). Myślałam, że to będzie źle odebrane, że Wam będzie przykro, a tego bym nie chciała .
Wizytę mam 24 stycznia, Leoś kopie na całego. Ogólnie czuję się dobrze, czasami coś mnie pobolewa, ale to normalne. Zaczęły się u mnie skurcze przepowiadające Braxona - brzuch boli jak na okres.
Wózek już zamówiliśmy, łóżeczko kupione, fotelik do auta też i różne pierdółki typu prześcieradła, proszek do prania, krem na pupkę, kocyk itd.asik13 lubi tę wiadomość