test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa nie wygupiaj mi się tu tylko pisz co i jak. To takie pocieszające że jest osobą której się udało:) I naprawdę fajnie będzie to czytać.Dzięki tobie mam wiarę że się uda.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ja wczoraj miałam urodziny i tak jakoś inaczej niż zwykle. Może przesadzam ale tak czuje. Dzisiaj byłam u lekarza i tsh jest gorsze niż było. Mam jeść 2 tabletki eutyrexu. A jak skończę to, wykupić mocniejszy. D3 się poprawiło ale mam nadal jeść. Za trzy tygodnie do kontroli.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Aneczka - STO LAT KOCHANA!!! ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!
Fizycznie czuję się dobrze, teraz coraz mniej boli mnie brzuch a krwawienie też jest coraz mniejsze.
Psychicznie czuję ogromną pustkę. Wyczekuje wyników badań DNA, może one dają mi wewnętrzny spokój.
Aneczka34 lubi tę wiadomość
-
Ewka, proszę tu nie wymyślać! :* Ja bardzo chętnie poczytam, i jestem bardzo wzruszona Twoją delikatnością
Aneczko - spełnienia tego najważniejszego życzenia! :*
Myślałam, że Wam odpisałam, ale chyba post się nie wysłał- mama i dzieciak mają się dobrze, a ja z położnika stałam się neonatologiemJestem totalnie zakochana w małej, pełza, szuka cycka, wszystko tak, jak być powinno. Chciałam wkleić Wam zdjęcia, ale się nie da
Aneczka34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny.
Ewa tsh było 2.82 a teraz po 4 tygodniach 4.16. Dr powiedział że tam jest chyba jakieś zapalenie bo mimo brania leku tsh wzrosło zamiast maleć. Mam też zrobić usg tarczycy. Zapytał czy nie przytyłam i faktycznie dużo przytyłam ale myślałam że dlatego że nie biegam bo odkąd przyszła zima przestałam, bo zaraz coś chwytam zimą. Powiedział że nie możemy podejść do inseminacji dopóki tego nie poprawimy.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Aneczka wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń, szczególnie tego jednego!!!
Ewa a Ty nie wymyślaj głupot, tylko wszystko nam relacjonuj! Przecież będziemy ciotkami :p to chcemy wiedzieć co tam u Was!
Asik a Ty jak się trzymasz?
Ja dziś mam 25 dc i dostałam plamieńchyba mi się okres rozkręca
asik13 lubi tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Dzięki Lili.
Dzisiaj umówiłam na usg tarczycy. Wizyta 25.01. Zobaczymy co będzie.
Asik tak mówią... Wiem że jest jeszcze za wcześnie ale macie jakiś plan działania?asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Na ten moment nie mamy jeszcze plany działania... zobaczymy co za tydzień lekarz powie...
Teraz trochę się rozkleiłam... dostałam wynik badania i wiem kogo pod serduszkiem nosiłam... DZIEWCZYNKĘ!!! Moja malutka córeczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 17:36
-
nick nieaktualny