test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże Asik tak bardzo mi przykro Nie wiem co napisać. Pamiętaj że jesteśmy z tobą.....
asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Tyczka mój mąż ma zarówno IgG i IgA, lekarz tłumaczył mi, że IgA są to przeciwciała produkowane na bieżąco, a IgG to tzw. pamięć immunologiczna, tak obrazowo wytłumaczyć to tak jak dziewczynki szczepią na różyczkę to mamy wytworzone przeciwciała na całe życie. IgG trudniej leczyć.
Jak pisały już dziewczyny można spróbować leczyć encortonem (bądź innym sterydem) - u mojego męża po pierwszych 3 miesiącach leczenia IgG ani drgnęły, a IgA spadły. Tylko potem IgG spadały systematycznie, a IgA rosło - nie wiemy dlaczego. Podobnie jak u Twojego męża podstawowy seminogram zawsze był i jest w porządku - nic nie wskazywało na potrzebę dalszych badań, także wcześniejsi lekarze nie szukali przyczyn naszych niepowodzeń u mojego męża.
Ale tak, jak pisały dziewczyny, Twój mąż ma stosunkowo mały procent IgA. -
nick nieaktualnyZnów zostałam sama w ciąży...a tego nie chcę. Chciałabym żebyście były w ciąży i szczę$liwie ją donosiły.
Opu jak się czujesz?
Asik jestem myślami z Tobą. Wiadomo jaka jest przyczyna?
Fatalnie się czuję, przeziębienie mnie bierze, kolejna noc nieprzespana, jeszcze wczoraj dostałam kolki jelitowej. Ból okropny. -
Ja leżę już w szpitalu. Jeżeli się nic wcześniej nie zacznie dziać to do poniedziałku nic nie zrobią.
Jeszcze nie wiadomo jaka przyczyna. Moj lekarz wczoraj powiedział, że mam to sobie tłumaczyć tak, że widocznie dzieciątko miało jakieś wady genetyczne i dlatego tak się stało a nie inaczej. Jak tak będziemy z mężem myśleli to będzie nam lepiej. -
nick nieaktualnyA da się to jakos zbadać? Robią jakies adania dziecka po stracie ?
Ewa, Asia no niby dobrze sie czuje, ale martwi mnie ten szybki nawrot i mysle czy by nie zmienic lutinusa na lutke w zastrzykach z dupkiem do lykania.
W poniedzialek zrobie bete i zadzwonie do kliniki zeby mi recepte lekarz wypisal. No chyba ze beta zero to wtedy odstawiam leki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny