X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy zylaki powrozka nasiennego
Odpowiedz

zylaki powrozka nasiennego

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiki92 wrote:
    Moje ptysie:)
    Chyba nie wyszły najgorzej:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b214076edf9.jpg

Dawaj mi je tu! :D mniam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose87 wrote:
    Dawaj mi je tu! :D mniam....
    Mam jeszcze karpatkę:) jakos duzo tego wyszlo, i nie mam pojecia kto to zje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z chęcią przygarne, uwielbiam karpatke :) podać adres? :-P

Tiki92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj, wyśle zaraz:)

Rose87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko priorytetem poproszę bo ja już głodna jestem a do tego pierwszy dzień nowego cyklu więc się by zjadło na pocieszenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 21:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuch nie u nas. Mamy przerwę w staraniach

• Karmelova23 Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dawno mnie nie było.. ale mam takie pytanie raczej trochę dziwne/głupie, ale czy któraś z Was zauważyła, u siebie po stosunku, że sperma waszego faceta zostaje dłużej u was? Znaczy trochę i tak zawsze wypłynie, ale głowie chodzi mi o to że wczoraj było Przytulanko i dziś wieczorem dopiero na papierze toaletowy zauważyłam właśnie zbitą sperme (?) Nie wiem czy to ok? Wcześniej przed zabiegiem też po przytulankach wyplywala taka zbita ale w ciągu dnia A teraz była we mnie praktycznie 24h. Nie jestem aż tak bardzo doświadczona. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelova23 wrote:
    Cześć dziewczyny dawno mnie nie było.. ale mam takie pytanie raczej trochę dziwne/głupie, ale czy któraś z Was zauważyła, u siebie po stosunku, że sperma waszego faceta zostaje dłużej u was? Znaczy trochę i tak zawsze wypłynie, ale głowie chodzi mi o to że wczoraj było Przytulanko i dziś wieczorem dopiero na papierze toaletowy zauważyłam właśnie zbitą sperme (?) Nie wiem czy to ok? Wcześniej przed zabiegiem też po przytulankach wyplywala taka zbita ale w ciągu dnia A teraz była we mnie praktycznie 24h. Nie jestem aż tak bardzo doświadczona. :(
    Ja zauważyłam ze u mnie nasienie zostaje we mnie dluzej, gdy uzyje zelu:) bez zelu wycieka od razu, gdy wstane:)
    Ciesz sie, ze sperma w Tobie zostaje jak najdluzej, to bardzo dobrze:)

Karmelova23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose87 wrote:
    Nuch nie u nas. Mamy przerwę w staraniach
    Czemu macie przerwę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiki a jakiego zelu uzywacie? Ja wystarcze ze sie porusze, zmienie pozycje czy kaszlne i juz na wierzchu. A wg.ostatnich badan czas uplynnienia to 50min wiec biedaki szans na uwolnienie nie mają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiki92 wrote:
    Czemu macie przerwę?

Nie staramy się bo mój jest miesiąc po zabiegu na żpn i czekamy na poprawę nasienia. Teraz to tylko sporadyczne przytulanki są

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza34 wrote:
    Tiki a jakiego zelu uzywacie? Ja wystarcze ze sie porusze, zmienie pozycje czy kaszlne i juz na wierzchu. A wg.ostatnich badan czas uplynnienia to 50min wiec biedaki szans na uwolnienie nie mają.
    Conceive Plus, to zel taki typowo dla par starajacych sie o dziecko. Pomaga plemnikom dluzej przetrwać:)
    A jakie jest prawidlowe uplynnienie? Bo zerknelam na wynik mojego meza i przy uplynnieniu pisze tylko "dostarczono" i tyle. Co to znaczy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose87 wrote:
    Nie staramy się bo mój jest miesiąc po zabiegu na żpn i czekamy na poprawę nasienia. Teraz to tylko sporadyczne przytulanki są
    Aaa my nie robilismy zadnej przerwy:) a jak maz sie czuje? Juz ma wszystko wygojone?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz tylko zostalo czekanie na efekty, czy Naszym mezom pomogly te operacje, czy nie)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mialam Wam zadac glupie pytanie, ale je usunelam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 23:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Karmelova23 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2019, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już przestałam wierzyć, że ten zabieg cokolwiek da..

• Vip0 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2019, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któryś z waszych mężów miał może embolizację żylaków powrózka?

Drożnośc prawidłowa, owulacja bez stymulacji, badania w normie
    On : badanie nasienia w normie ,
    HBA 91%

1 IUI :( ( pęcherzyk dominujący 23mm)
    2 IUI :( ( pęcherzyk dominujący 30 mm)
    3 IUI odwołana ( zmiana lekarza prowadzącego zlecenie przez Dr.badania DNA plemników i HBA)

Punkcja 8.04.2019 ( pobrano 16 kumulusow , 8 dojrzałych , 7 się zapłodniła , pozostało 5 blastek)
    Transfer 1 blastki 13.04.2019

5dpt beta - 22.7
    10dpt beta 309
    13dpt beta 1060
    16dpt beta 2637
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ