zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było.. ale mam takie pytanie raczej trochę dziwne/głupie, ale czy któraś z Was zauważyła, u siebie po stosunku, że sperma waszego faceta zostaje dłużej u was? Znaczy trochę i tak zawsze wypłynie, ale głowie chodzi mi o to że wczoraj było Przytulanko i dziś wieczorem dopiero na papierze toaletowy zauważyłam właśnie zbitą sperme (?) Nie wiem czy to ok? Wcześniej przed zabiegiem też po przytulankach wyplywala taka zbita ale w ciągu dnia A teraz była we mnie praktycznie 24h. Nie jestem aż tak bardzo doświadczona.
-
nick nieaktualnyKarmelova23 wrote:Cześć dziewczyny dawno mnie nie było.. ale mam takie pytanie raczej trochę dziwne/głupie, ale czy któraś z Was zauważyła, u siebie po stosunku, że sperma waszego faceta zostaje dłużej u was? Znaczy trochę i tak zawsze wypłynie, ale głowie chodzi mi o to że wczoraj było Przytulanko i dziś wieczorem dopiero na papierze toaletowy zauważyłam właśnie zbitą sperme (?) Nie wiem czy to ok? Wcześniej przed zabiegiem też po przytulankach wyplywala taka zbita ale w ciągu dnia A teraz była we mnie praktycznie 24h. Nie jestem aż tak bardzo doświadczona.
Ciesz sie, ze sperma w Tobie zostaje jak najdluzej, to bardzo dobrze:)Karmelova23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Tiki a jakiego zelu uzywacie? Ja wystarcze ze sie porusze, zmienie pozycje czy kaszlne i juz na wierzchu. A wg.ostatnich badan czas uplynnienia to 50min wiec biedaki szans na uwolnienie nie mają.
A jakie jest prawidlowe uplynnienie? Bo zerknelam na wynik mojego meza i przy uplynnieniu pisze tylko "dostarczono" i tyle. Co to znaczy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny czy któryś z waszych mężów miał może embolizację żylaków powrózka?Drożnośc prawidłowa, owulacja bez stymulacji, badania w normie
On : badanie nasienia w normie ,
HBA 91%
1 IUI ( pęcherzyk dominujący 23mm)
2 IUI ( pęcherzyk dominujący 30 mm)
3 IUI odwołana ( zmiana lekarza prowadzącego zlecenie przez Dr.badania DNA plemników i HBA)
Punkcja 8.04.2019 ( pobrano 16 kumulusow , 8 dojrzałych , 7 się zapłodniła , pozostało 5 blastek)
Transfer 1 blastki 13.04.2019
5dpt beta - 22.7
10dpt beta 309
13dpt beta 1060
16dpt beta 2637