X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Cesarka z wyboru - poszukiwanie wskazań do cesarki
Odpowiedz

Cesarka z wyboru - poszukiwanie wskazań do cesarki

Oceń ten wątek:
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem po jednym CC i kolejny poród czeka mnie w maju. Sn nie zamierzam nawet próbować, a już zwłaszcza w trójmiejskich szpitalach - dziękuję postoje. Liczę na otwarcie prywatnej porodówki, jeżeli to się nie stanie będę sie modlić, że trafię na lekarza, który zrobi mi cięcie że względu na to, że pierwsze było cięcie... Cierpię na migrenowe bóle głowy z aura (objawy jak przy udarze) i przeraża mnie fakt, że mogłabym dostać migreny w trakcie porodu sn. Boję się też o dziecko, ponieważ w moim otoczeniu było wiele przypadków uszkodzeń dzieci z powodu źle prowadzonego porodu :( przed pierwszym CC cała ciążę zastanawiałam się co będzie lepsze dla dziecka i dla mnie, nie zamierzam teraz zmieniac zdania i mam nadzieję, że obejdzie się bez kombinacji...

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ