X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Cesarka z wyboru - poszukiwanie wskazań do cesarki
Odpowiedz

Cesarka z wyboru - poszukiwanie wskazań do cesarki

Oceń ten wątek:
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem po jednym CC i kolejny poród czeka mnie w maju. Sn nie zamierzam nawet próbować, a już zwłaszcza w trójmiejskich szpitalach - dziękuję postoje. Liczę na otwarcie prywatnej porodówki, jeżeli to się nie stanie będę sie modlić, że trafię na lekarza, który zrobi mi cięcie że względu na to, że pierwsze było cięcie... Cierpię na migrenowe bóle głowy z aura (objawy jak przy udarze) i przeraża mnie fakt, że mogłabym dostać migreny w trakcie porodu sn. Boję się też o dziecko, ponieważ w moim otoczeniu było wiele przypadków uszkodzeń dzieci z powodu źle prowadzonego porodu :( przed pierwszym CC cała ciążę zastanawiałam się co będzie lepsze dla dziecka i dla mnie, nie zamierzam teraz zmieniac zdania i mam nadzieję, że obejdzie się bez kombinacji...

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ