X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Cesarka z wyboru - poszukiwanie wskazań do cesarki
Odpowiedz

Cesarka z wyboru - poszukiwanie wskazań do cesarki

Oceń ten wątek:
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem po jednym CC i kolejny poród czeka mnie w maju. Sn nie zamierzam nawet próbować, a już zwłaszcza w trójmiejskich szpitalach - dziękuję postoje. Liczę na otwarcie prywatnej porodówki, jeżeli to się nie stanie będę sie modlić, że trafię na lekarza, który zrobi mi cięcie że względu na to, że pierwsze było cięcie... Cierpię na migrenowe bóle głowy z aura (objawy jak przy udarze) i przeraża mnie fakt, że mogłabym dostać migreny w trakcie porodu sn. Boję się też o dziecko, ponieważ w moim otoczeniu było wiele przypadków uszkodzeń dzieci z powodu źle prowadzonego porodu :( przed pierwszym CC cała ciążę zastanawiałam się co będzie lepsze dla dziecka i dla mnie, nie zamierzam teraz zmieniac zdania i mam nadzieję, że obejdzie się bez kombinacji...

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ