Gdzie rodzić w Szczecinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasia656 wrote:To dobrze, że dobre wieści u Ciebie. Będę trzymała kciuki, żeby coś się u Ciebie zaczęło dziać. Najgorsza ta niepewność i oczekiwanie
U mnie dziś popołudniu zaczęły się bóle podbrzusza, jak na okres...Hmmm, zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasia656 moje gratulację. Dużo zdrówka dla Was
Ja nadal w dwupaku. Jak do poniedziałku nic się nie zmieni to w poniedziałek mam głosić się do Zdroi na badania kontrolne i tam mają zdecydować czy zostawią mnie czy znowu mam się wstawić za 2 dni na kolejną kontrole.
Jutro do 10 mam wstawić się w szpitalu na KTGWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTroszkę się źle ułożył do badania , ale lekarz mówił że + - 3400
Jutro mam wstawić się w Zdrojach na indukcję - proszę trzymajcie kciuki za szybkie rozwiązanieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:56
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiarzynka wrote:Angel, trzymamy kciuki! Spróbuj dziś (pewnie mimo ogromnych emocji) się wyspać. Na pewno wszystko pójdzie gładko i szybko !
-
nick nieaktualnyKasiarzynka wrote:Angel, trzymamy kciuki! Spróbuj dziś (pewnie mimo ogromnych emocji) się wyspać. Na pewno wszystko pójdzie gładko i szybko !
-
nick nieaktualny