pro-familia łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówili mi właśnie ze pytałaś o mnie. Nam szybko poszło ale się minęliśmy chyba bo o 18 urodziłam a po 20 wróciłyśmy na oddział . Warunki porodu super - będę innym zachwalać. Jak się czujecie , wszystko Ok? Jak droga powrotna?
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Właśnie widziałam, że zwiałaś do domu;) ale rozumiem.... My też już w domu była chwila niepewności- wzrósł poziom bilirubiny, ale pobrali krew i poziom dopuszczalny.
Klaudia dużo zdrowia dla Ciebie i Patki.
Poród w pf to w 100% słuszny wybór!!!! Jestem mega zadowolona i na pewno ten czas będę miło wspominać
Kawokado lubi tę wiadomość
-
My nadrabiamy wagowe straty Artur odrobil juz spadek wagi ze szpitala.
Na razie udaje sie jakoś karmić naturalnie z malutkim dokarmianiem mm dziś brakło mu tylko 20 ml do szczęścia. A wczoraj ponad 100. Ja minus 15 kg. Czuje sie świetnie po za tym ze mam zapalenie cewki moczowej po cewnikowaniu. Dziewczyny gratuluje Wam jeszcze raz.Kawokado, Monnn lubią tę wiadomość
-
Asia ale zawrotnie leci Ci waga!!!! U mnie minus 7, a trzeba zrzucić jeszcze 10kg. Teraz dałaś mi do mylenia z tym zapaleniem cewki. Mnie przy oddawaniu moczu boli/szczypie na samej końcówce siusiania, ale myślałam ze to od cięcia a teraz to sama nie wiem....
Dużo zdrowia Ci życzę
-
Asia a o co dla noworodka prosiła położna? Powoli kompletuje torbę i pamiętam,że mówiły, że przed CC chcą pampersa, tetre (jedną?), kocyk, niedrapki, skarpetki i czapeczkę. Dawałaś tez jakiegoś bodziaka/pajaca? W sumie po co on skoro później ma być kontakt skóra do skóry?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 12:25
-
O kurcze, a ja zapamiętałam właśnie te niedrapki, bo miałam ich nie brać widać co położna to inaczej. Ok czyli muszę dopakować flanelę, a jak będzie chciała bodziaka to najwyżej rozbebesze cała torbę żeby się do niego dostać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 13:47