X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Rzeszów - gdzie rodzić w 2018 roku?
Odpowiedz

Rzeszów - gdzie rodzić w 2018 roku?

Oceń ten wątek:
  • Patrycja 128 Koleżanka

Wysłany: 26 września 2023, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Go0cha wrote:
    Siostra w czerwcu tego roku rodziła w profamilii, bardzo zadowolona, miała super opiekę. W listopadzie otwierają na szopena, jestem ciekawa jak tam będzie, ja.mam.yermin na listopad ale póki co to stawiam na profamilie. Chodzę do lekarki co przyjmuje na lwowskiej to mówi że tam
    problem że znieczuleniem ze względu na braki kadrowe

Rodziła naturalnie czy CC ? Pytam,bo czytałam,że tam wolą ciąć niż naturalnie.

• Go0cha Koleżanka

Wysłany: 26 września 2023, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cesarkę miała, pierwsze dziecko tak samo, lekarz stwierdzil że w takim razie nie ma na co czekać więc ciach.

• Go0cha Koleżanka

Wysłany: 26 września 2023, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dają tam ubranka, pieluchy , wkłady poporodowe

‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ