Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji imienin
i oczywiście życzę NAM WSZYSTKIM aby ten tegoroczny dzień mamy był ostatnim świętem "mam" które obchodzimy bez swoich kruszynek. Duzo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i obysmy wszystkie na przyszły rok w dniu mamy pisały posty z dzieciątkami na ręku i uśmiechami na twarzy tego nam wszystkim zyczę kochane:)ewcia21k, gosia86, PauLLa lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Żebyśmy wszystkie były zdrowe,szczęśliwe,kochane i oczywiście z bąbelkiem w brzuszku albo z kruszynką na rękach I oczywiście z ogromnym,szczerym uśmiechem na ustach!
gosia86, Mimi86, MartaAlvi, Marlena lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego Aniolkowe Mamy,nasze kruszynki usmiechaja sie w tym dniu do nas z nieba,dlatego nie mozemy sie smucic.
Jak dobrze,ze jestescie i,ze mozna na was liczyc w tych ciezkich momentach w zyciu...
Juz nie dlugo bedziemy tulily nasze malenstwa,musimy w to wierzyc<3
gosia86, Czarnaa94, ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Wszystkiego co najlepsze kochane . I imieninkowe i mamusiowe bardzo pozytywne wiesci mnie dochodza . Super aby kazdej z nas sie udalo i szczesliwie przeszlo przez ten magiczny okres 9 ciu miesiecy zdrowia i cierpliwosci, usmiechu na twarzy i spokoju w duszy. Sciskam kochane
gosia86, Czarnaa94, ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A wiecie co? Nie możemy się smucić i pomyślałam że ja skoro na Dzień Mamy nic nei dotałam to ja dam...na Dzień Dziecka- lampion w niebo dla mojej Kropki.
I gdyby każda mama która utraciła maleństwo w tym dniu puściła taki lampion o jednej godzinie - to byłby taki piękny hołd i symbol uwolnienia się z zalu a cieszenie się z daru który miałyśmy szanse doświadczyć- nie ważne czy 5 tyg czy 35 - to był DAR.gosia86, Kitaja, ewcia21k, PauLLa, Marlena lubią tę wiadomość
-
Miru kurcze ale sie stresuje :p trzymam kciuki za pozytywne wiesci z USG :*
No i tak tez pojechalam dzisiaj z mama i siostra no i oczywiscie z moim R na cmentarz do naszego Aniolka...musialam sie trzymac bo mama ciezko przezywa strate pierwszej wnusi i smutek jej corki tylko by ja dobil, wiec skoro na cmentarzu nie dalam sie poniesc uczuciom tak tez jak jechalismy do domku to wylam strasznie. Mowilam do chlopaka, ze teraz siedzialabym z tylu z Karinka, ze pokazywalabym jej piekny majowy dzionek....jasny gwint....to dopiero drugi tydzien a ze mna jest coraz gorzej.... tesciowa ogladala m jak milosc a tam laska miala maluszka... wyszlam z pokoju a chlopak przyszedl i przytulil mnie....dziekuje Bogu ze mam go...bez niego nie dalabym sobie rady.... -
Paulla :* dziękuję
A Ty się trzymaj. Dziewczyny jak ja się cieszę ,że Was mam - kurcze ja całymi dniami sama ze sobą czasami z pieskiem pogadam, popłaczę a tak z Wami raźniej:)ewcia21k lubi tę wiadomość