Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:Czy po pierwszej @ od zabiegu robiłyście usg? Zastanawiam się czy powinnam...
Ja robiłam chyba 10 dni po zabiegu albo jakoś tak, wszystko było ok. Kazała przyjść dopiero jak zobacze II kreski na teścieewcia21k lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Ja robiłam chyba 10 dni po zabiegu albo jakoś tak, wszystko było ok. Kazała przyjść dopiero jak zobacze II kreski na teście
No mi też robiła zaraz po zabiegu, dlatego nie wiem. Ona mi niby nie mówiła że mam po @ przyjść, ale internistka mi powiedziała że usg po 1@.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ja mam zamiar iść po pierwszym okresie, żeby upewnić się, że wszystko w porządku i że niedługo mogę zacząć się starać
Miru wszystkie objawy pasują także jesteś w ciąży na bank! czuję to w kościachMiru, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrego dnia zycze u nas brzydko i deszczowo. A ja dzis w lozku rozlozylo mnie jednak prawie niw mowie. No i brzuch boli pewnie dzis lub jutro okres zawita. Miru ja wierze ze pod sercem masz Maluszka buziaki dla wszystkich
Miru, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
ziolko wrote:Ja mam zamiar iść po pierwszym okresie, żeby upewnić się, że wszystko w porządku i że niedługo mogę zacząć się starać
Miru wszystkie objawy pasują także jesteś w ciąży na bank! czuję to w kościach
Ziolko tzn że jeszcze nie bylas na kontrolnej wizycie po zabiegu? Ja miałam zabieg dzień po Tobie i sie wlasnie zastanawiam czy już sie umawiac (mąż dzis odbiera wynik hist), czy czekac na @ -
Iza na wizycie kontrolnej byłam równo 2 tygodnie po zabiegu, poszłam prywatnie bez wyników hist., sprawdzić czy w macica ładnie wyczyszczona.
A po @ pójdę jeszcze raz, z wynikami, już na nfz do pani doktor,do której wcześniej chodziłam, i która stwierdziła brak tętna. -
nick nieaktualny
-
Wystarczy, że na nie klikniemy i już się powiększają śliczne zdjęcia!
mi w szpitalu nic nie powiedzieli, jakaś lekarka przyniosła mi wypis i zniknęła, także nie dowiedziałam się nawet tego ile powinnam odczekać z ponownymi staraniami. -
Iza75 wrote:Własnie maz przywiozl wynik hist. Ale oczywiscie nic z niego nie rozumiem bo po lacinie Residua deciduae et villi placentarii
Z neta:
Residua deciduae et villi placentarii post abortum oznacza pozostałości doczesnej i kosmków łożyskowych po poronieniu. Jest to adekwatne do Pani stanu, nie ma nic niepokojącego w rozpoznaniu - jest to potwierdzenie poronienia.
http://www.forummedyczne.pl/residua-deciduae-et-villi-placentarii-post-abortum-t4922.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 13:44
Iza75 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hejka dziewczyny, zabrali mi wczoraj wieczorem neta z nienacka
Później Was nadrobię bo widzę że zdjęcia wstawiałyście, fajnie Ja zaraz mam dentystę, pół nocy nie spałam 3 apapy zjadłam ząb mnie boli. A co najlepsze dzisiaj rano temp 36,97 i mdłości Zmierzyłam sobie z czystej ciekawości. Nie wiem co się dzieje ze mną.ewcia21k lubi tę wiadomość
-
To ja też się podzielę ślubną fotą:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c2403775e9d.jpgCzarnaa94, MartaAlvi, Iza75, Thalia, gosia86, Magic, Marlena, ewcia21k lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]