Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnaa94 wrote:Hejka dziewczyny, zabrali mi wczoraj wieczorem neta z nienacka
Później Was nadrobię bo widzę że zdjęcia wstawiałyście, fajnie Ja zaraz mam dentystę, pół nocy nie spałam 3 apapy zjadłam ząb mnie boli. A co najlepsze dzisiaj rano temp 36,97 i mdłości Zmierzyłam sobie z czystej ciekawości. Nie wiem co się dzieje ze mną.
Może z tego zęba?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM wrote:Może z tego zęba?
Tylko że ja nigdy w życiu oprócz ciąży i grypy żołądkowej mdłości nie miałam. Nawet z nerwów. Z resztą wczoraj wieczorem też mnie mdliło jeszcze zanim ząb zaczął boleć. A temp się zdaje powinien paracetamol zbić? Dziwne rzeczy... Może mnie jakieś choróbsko bierze ale się boję tabletek mocniejszych brać jakby co. Zobaczymy co będzie dalej -
Miru mi gin zabroniła badać szyjkę w ciąży wczesnej. Powiedziała że nie powinno się jej macać bo w ciąży kobieta jest bardziej narażona na infekcje a poza tym szyjka jest wrażliwa i lepiej tam paluchów nie pchać, szczególnie jeśli jeszcze przyjmujesz coś dopochwowo
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piękne foty, podglądałam Was w pracy ale nie bardzo mam czas odpisać
Magic tak robię paznokcie, to takie moje hobby, tylko dla siebie samej nigdy nie mam czasu
Iza mam podobną fryzurę do Ciebie:) tylko jeden bok mam wygolony jak będę u mojego fryzjera to zrobię fotkę i wam pokażę bo teraz już zarośnięta jestem
mi o kontroli też nic nie powiedzieli w szpitalu tylko na wypisie mam napisane że kontrola u lekarza prowadzącego po odebraniu wyniku, ale ja byłam już 3 razy bo w 5 dzień po zabiegu źle się czułam i dostałam wtedy antybiotyk a później byłam u kontroli, teraz mam iść po @ lub po 6 tygodniach od zabiegu jeśli @ nie przyjdzie, wizytę mam na 20.06
Thalia ja niestety nie mam konta na fbMagic, ewcia21k, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Jej....piekne zdjecia :*
Ja tam jeszcze slubu nie mialam to sie nie pochwale
Dzisiaj chyba znowu spedze z moim facetem caly dzien...biedaczek zmeczony spi pod moim skrzydelkiem....plakalam kilka razy juz, bo taki ciezki dzien i humor w rozsypce...
No nic uciekam lulu tez...
Tak milo do Was wpasc i popisac z Wami...tak przyjemnie jest na duszy...ciesze sie, ze Was mam :*Magic, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
ja paznokciami zajmuję się zawodowo i też nie mam nigdy czasu dla samej siebie teraz mam tylko czerwone na rękach i nogach musiałam się ogarnąć na rocznicę )
Ewelcia, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ja przegldam zdjęcia jakie mam na laptopie i znalazłam zdjęcie paznokci jakie kiedyś zrobiłam znajomej to Wam pokażę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dacd73e26e9d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78f53a19838a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:58
ziolko, ewcia21k, MartaAlvi, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Dziewczyny piękne foty, podglądałam Was w pracy ale nie bardzo mam czas odpisać
Magic tak robię paznokcie, to takie moje hobby, tylko dla siebie samej nigdy nie mam czasu
Iza mam podobną fryzurę do Ciebie:) tylko jeden bok mam wygolony jak będę u mojego fryzjera to zrobię fotkę i wam pokażę bo teraz już zarośnięta jestem
mi o kontroli też nic nie powiedzieli w szpitalu tylko na wypisie mam napisane że kontrola u lekarza prowadzącego po odebraniu wyniku, ale ja byłam już 3 razy bo w 5 dzień po zabiegu źle się czułam i dostałam wtedy antybiotyk a później byłam u kontroli, teraz mam iść po @ lub po 6 tygodniach od zabiegu jeśli @ nie przyjdzie, wizytę mam na 20.06
Thalia ja niestety nie mam konta na fb
Szkoda a nie moglabys zalozyc tylko dla nasgosia86 lubi tę wiadomość
-
wow! ale Was poniosło heh znaczy że humorki dopisują
ja sobie wczoraj zrobiłam dzień filmowy, prawie bez zaglądania na formum ;o
z zaleglości:
Inessa - szacunek i podziw!
Miru - trzymam kciuki!!
superowe fotki dziewczyny i bardzo podoba mi się pomysł, żeby wrzucić na otuche fotki naszych dzieciątek jak już beda :DDewcia21k lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 27.V.2014 6tc.
-
gosia86 wrote:ja przegldam zdjęcia jakie mam na laptopie i znalazłam zdjęcie paznokci jakie kiedyś zrobiłam znajomej to Wam pokażę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dacd73e26e9d.jpggosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Ja obawiam się że nie nadrobię tego co mnie ominęło... Kurcze prawie 50 stron w 5 dni! Ale macie tempo
Ja wczoraj wieczorem wróciłam z Karpacza i chciałabym tam już wrócić
Zauważyłam że pojawiły się nowe dziewczyny, bardzo Wam współczuje że musiałyście do nas dołączyć.
Miru, będę trzymać kciuki by jednak @ się nie pojawiłaewcia21k lubi tę wiadomość
-
Thalia wrote:Dziewczyny jesli ktoras jeszcze chce sie zapisac do naszej grupy na fb zapraszamy
https://www.facebook.com/groups/220245514852203/
Thalia mam pytanko co do tej grupy, w niej są tylko osoby z naszej grupy tu na forum?
-
Magic własnie byłam ciekawa jaką firmę prowadzisz ale głupio mi było zapytać, my z mężem też chcemy coś otworzyć swojego, ale strata dziecka trochę pokrzyżowała nam plany, bo ja miałam pracować w domu będąc na L4 i wychowawczym a on miał szukać klientów w terenie, no ale co się odwlecze to nie uciecze
ja to raczej samouk jestem byłam tylko dwa razy na warsztatach i na jakimś pokazie produktów, bo kurs na którym byłam to się raczej tak nazywać nie może
Thalia pomyślę o tym fb, ale wiem że będzie mnie mocno kusić rozszerzenie go poza naszą grupę, a ledwo dwa miesiące temu wyleczyłam się z uzależnienia od fb
teraz jestem uzależniona od forumewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny