Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tego co czytałam to jeżeli nie było zabiegu to nie ma żadnego ograniczenia, można się starać od razu, ale trzeba iść na usg żeby się upewnić że wszystko się samo wyczyściło.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
ewcia ja cały czas będę Cię dopingować, abyś poszła w stronę światełka, kótre nadal się świecie dla Was
Kochane kobitki, życie jest zbyt piękne aby wracać do tego co było, zapewne masochistkami nie jesteście, więc rzućcie się w nurt życia
Kolejne przygody na nas czekają i dzieci nasze...nie mogą się doczekać przyjścia na świat a samo nic się nie zrobi ;PThalia, ewcia21k, MartaAlvi, gosia86, Maluszek, Iza75 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Thalia wiesz ja mam takie podjeście - jeśli nie możesz zwalczyć wroga niech stanie się twoim sprzymierzeńcem ))
Ja z jednej strony cieszę się, że moja kochana @ do mnie zawitała, bo była punktualnie 30 dni jest dobrze gorzej jakby nie było i ciąży by nie było... Miru miała takie zawirowania ale wierze, że będzie dobrzeThalia, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Thalia wrote:A ja tez mam pytanie do was skad wiecie ze byla dziewczynka lub chlopiec pytanie do tych oczywiscie dziewczyn ktore tez wczesnie poronily
U mnie akurat było już widać, położna mi na drugi dzień powiedziała. A jak jest za wcześnie i płci nie widać to wtedy w tych papierkach do zarejestrowania dzieciaczka wpisuje się płeć domniemaną, czyli rodzice decydują co wpisać.Thalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:U mnie akurat było już widać, położna mi na drugi dzień powiedziała. A jak jest za wcześnie i płci nie widać to wtedy w tych papierkach do zarejestrowania dzieciaczka wpisuje się płeć domniemaną, czyli rodzice decydują co wpisać.
Acha to juz rozumie ja tego nie robilam bo za pozno sie dowiedzialam -
A propos naszej dzisiejszej rozmowy na temat fotelików, właśnie na onecie się pojawiło: http://kobieta.onet.pl/dziecko/baby-lab-testujemy-foteliki-dzieciece/g3p0n
Pojawiła się też informacja, że ojciec zapomniał ze ma w aucie 3 letnie dziecko i poszedł sobie do pracy Niestety dziecko zmarło.. Co za kurwa masakra (przepraszam) -
straszne
Heh mówili akurat o tym co chcę podoba mi się w tym sleep właśnie to że można go rozłożyć. No ale to była typowa kampania firmy BeSafe . Myślałam też swojego czasu o tym adapterze, ale kurcze 200zł za kawałek materiału i klamrę to dużo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 20:05
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
słyszałam o tym dziecku w radiu jak ku*wa można zapomnieć że ma się dziecko w samochodzie? Ja w to nie wierzę. Przecież jak wysiadł z tego samochodu to co nie widział że dziecko w nim siedzi? Ona do niego nic nie mówiła? Nie zapytała gdzie tatuś idzie?
-
nick nieaktualny