Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja temu ojcu współczuje. Zakładając że nie była to patologiczna rodzina i naprawdę zapomniał bo może miał stresujący dzień w pracy, albo był przemęczony, a dziecko usnęło. Nie wyobrażam sobie co musiał poczuć, ta tona winy, żalu, nienawiści do samego siebie i własnej głupoty. Podobno odwieźli go do psychiatryka.
A przede wszystkim współczuje jego żonie...
Straszna tragedia...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyeM wrote:A ja temu ojcu współczuje. Zakładając że nie była to patologiczna rodzina i naprawdę zapomniał bo może miał stresujący dzień w pracy, albo był przemęczony, a dziecko usnęło. Nie wyobrażam sobie co musiał poczuć, ta tona winy, żalu, nienawiści do samego siebie i własnej głupoty. Podobno odwieźli go do psychiatryka.
A przede wszystkim współczuje jego żonie...
Straszna tragedia...
Dobra no moze i racja ale nie moge sobie tego wyobrazic niestety -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
czytam was na bieżąco ale jestem jeszcze w pracy na szczęście odwołali dzisiaj nagdodziny bo nie bardzo chciałabym zostawać bo kiepsko się czuję przez teon upal
straszna tragedia z tym dzieckiem, nawet nie próbuję sobie wyobrazić co czują rodzice tego maluszka
ja nie zdążyłam nic kupić dla dziecka tylko oglądałam w sklepach
10-11 maja były targi z rzeczami dla dzieci w mega ascot we Wrocławiu niestety u mnie już było po wszystkim
ja też się chcę starać w lipcu
zawsze mówiłam do męża że chcę w prezencie urodzinowym dzidziusia:)
może się uda zobaczyć 2 kreseczki
ludzie w pracy oswajają się z tym co mnie spotkalo i próbują ze mną o tym rozmawiać nie unikam tego tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 21:59
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Ja sje nauczylam nikogo nie oceniac nie bedac w jego skorze... kiedys ogladalam program o matce, ktorej corka wpadla do wrzacej wody jak szykowala kapiel... wlala wrzatek i odwrocila sie po zimna wode... nie zdazyla sie odwrocic jak 3 letnie dziecko wpadlo do balii.. myslalam co to za.matka... tak skrzywdzila swoje dziecko.... miesiac pozniej moj 1,5 roczny syn wylal sobie goracy kubek herbaty na klate... chwila nieuwagi.. a on zajrzal do kubka.. a ja z 9 miesiecznym brzuchem nie zdazylam zlapac... 12% powierzchni poparzonego ciala, oparzenia 2 i 3 stopnia.... nigdy wiecwj nikogo nie ocenilam nie bedac na jego miejscu...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Ja też sobie nie wyobrażam jak można zapomnieć, ale myślę że to co on teraz przeżywa to koszmar na jawie.
Chyba że to była jakaś patologiczna rodzina, nie wiem.
Smutno mi jak wyobrażam sobie w jakich męczarniach to dziecko umarło...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Malinka rozumiem o co Ci chodzi. Chwila nieuwagi, przecież niezamierzona i gotowe nieszczęście. Tak sie stało w przypadku matki o której napisałaś, tak stało się u Ciebie i tak stało się w przypadku tego dziecka,które wyrwało się rodzicom i wpadło pod auto.
Sytuacja z dzieckiem jak to piszą "ugotowanym" w aucie w mojej ocenie wygląda nieco inaczej. Może ten człowiek nie zrobił tego świadomie hmmm...ale w takim przypadku to chyba jest nienormalny. Nadal nie znajduje wytłumaczenia dla niego...nie przemawia do mnie to, że mógł być zmęczony itp....oczywiscie mógł, tak jak chyba każdy czasem...ale żeby zostawic dziecko to jest nie do pomyslenia. Szczerze wspólczuje matce tego dziecka i samemu dziecku, które nie wiedziało co sie dzieje... -
nick nieaktualny
-
To straszne
Moja mama 20 lat temu została wezwana karetką do wizyty. Na wsi- kobitka nie miała ciepłej wody więc wanienkę postawiłana kuchence, nalała wody i podgrzewała, wsadziła dziecko miesięczne do wanienki jak woda była letnia- sąsiadka ją zawołała na chwilę- z chwili zrobiło się 20 min, jak przyszła dziecko odzieloną miało skórę od kości jak ugotowany kurczaczek. Moja mama zaczęła wymiotować na wizycie a matkę do psychiatryka zawieźli- bo ona po prostu zapomniała- ale jak ?! -
Czasami mam wrażenie że ludzie nie posiadają wyobraźni, tak jak w tym przypadku- bo to tylko chwilka i ugotowała dziecko lub ten mężczyzna bo może myślał że dziecko posiedzi 8 h w aucie ne wiem ale myślenie do przodku niektórych boli..