Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:straszne
Heh mówili akurat o tym co chcę podoba mi się w tym sleep właśnie to że można go rozłożyć. No ale to była typowa kampania firmy BeSafe . Myślałam też swojego czasu o tym adapterze, ale kurcze 200zł za kawałek materiału i klamrę to dużo...
To fakt, że typowa kampania, aczkolwiek też patrzyłam właśnie za tym fotelikiem
Co do adaptera, czasem na allegro można odkupić od kogoś, za 40zł nawet widziałam. -
Czarnaa94 wrote:słyszałam o tym dziecku w radiu jak ku*wa można zapomnieć że ma się dziecko w samochodzie? Ja w to nie wierzę. Przecież jak wysiadł z tego samochodu to co nie widział że dziecko w nim siedzi? Ona do niego nic nie mówiła? Nie zapytała gdzie tatuś idzie?9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pisałyście o tym dziecku zostawionym w aucie...tragedia słyszałam w radiu. A wczoraj z kolei słyszałam, że 2,5 letnie dziecko zostało potrącone przez auto i pomimo długiej reanimacji zmarło. Wyrwało się rodzicom (czy rodzicowi) i wbiegło na ulice prosto pod samochód. Aż sie wczoraj zryczałam...do wieczora nie mogłam przestac myślec o tym biednym maluszku i o jego rodziców...to dopiero trauma jak dziecko umiera na twoich oczach ((
Ja nie mogę takich historii słuchac ani oglądac... -
nick nieaktualnyJA tez nie dla mnie to kary godne co rodzice sami robia bo wyrwanie sie to juz cos innego ale swiadomie dziecko zostawic bo jak mozna zapomniec ze dziecko jest w aucie U mnie to sie nie da mojego Alanka zapomniec caly czas cos gada i mamuje na wszystko i wszystkich
-
nick nieaktualnyNo ja zaczynam po malpie jak przyjdze mam nadzieje ze w terminie i sie nie przesunie zbytnio bo mam swietna okazje meza wykorzystac bo akurat nasza opiekunka ma w tym czasie urlop i on musi z m lodym siedziec ma inne warunki w pracy niz ja i jak by byla franca na czas to akurat w samym srodkuu urlopu byla by ovulka wiec jak tu nie skorzystac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny