Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
maja35 wrote:Kochane wysyłam wam wiruski. Zatestowałam dzisiaj i pojawiła się druga kreska,narazie blada ale jest
Trooche jeszcze nie dowierzam i niby się już cieszę ale też się boję. Odetchne chyba dopiero za miesiąc po pierwszym USG.
Rośnijcie zdrowo i kompletnie niczym się nie martw! Złe i przykre doświadczenia nie mogą się cały czas powtarzać także tym razem musi być dobrze
Czekamy na zdjęcia z USG i informacje! Kidy planujesz gin? -
Maju gratulacje Wszystkie ciocie czekają na zdjęcia i dobre wieści - będziemy rozpieszczać
No i takim akcentem zaczynamy optymistycznie dzień
Taka sytuacjaEwelcia, gosia86, ewcia21k, Thalia lubią tę wiadomość
-
Super zaczety dzien
No i nie wierze sama ale po 29dniach od porodu pojawila sie @. gin mowila, ze moze tak byc, bo nie bede karmic, no i w poniedzialek sie zaczela, a ja myslalam, ze cos nie tak ze mna, bo calkiem zapomnialam co gin mowila mi po zdjeciu szwow w sumie ciesze sie, bo bede mogla cykle odliczac na spokojnieeM, Ewelcia, Iza75, MartaAlvi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
super Paula wiec to chyba dobry znak:) ja wciąż czekam na @ i wogóle dzis mam doła w pracy jestem i płakac mi sie chce dzis mam chyba słabszy dzien...
PauLLa lubi tę wiadomość
-
Maju!!!! kochana ależ cudowna nowika cieszę się razem z Tobą!!1 hahaha prawie jak ja bym była! aż się uśmiechnęłam do monitora
Gosia piękny dom! Cudowny i jaki tani w postawieniu
Paulla to nic tylko się cieszyć z @ znaczy, że jesteś na najlepszej drodze
A ja wam się przyznam do czegoś wczoraj było z mężem po prawie tygodniu celibatu ależ było cudownie!
Wino, świece i my ehhh chcę powtórki!
Co do tematu wiadomości o tragicznych historiach z dziećmi w roli głównej to nie będę się wypowiadać, bo mnie serce boli. W moim pamiętniku dodałam dziś notatkę o historii małej dziewczynki. Niestety tragicznej w skutkach
Ja staram się nie oglądać i nie słuchać, ale klientki mi newsy przynoszą ;/Ewelcia, PauLLa, gosia86, MartaAlvi, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Maaaajaaaa gratuluje:) ale super wiadomosc, tez sie ciesze tak jakby to byly moje dwie krechy
Dziewczyny super domki macie, lazienki i salony hehe:) wozki tez super:)
Ja mam mieszkanie 50 metrow byly dwa pokoje ale jeden byl duzy w ksztalcie litery L i mial dwa okna wiec az sie prosil o scianke i teraz tam mamy sypialke wiec mam sypiake ,duzy pokoj i maly dla dziecka:)
Co do ciuszkow to ja nic nie kupowalam dostalam tylko pare skarpetek od kolezanki.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Magic czasami post jest dobry- bo finał smakuje jak dobre wino
My odkąd odpuściliśmy jest zupełnie inaczej... zaczęło sprawiać że oboje chcemy, cieszymy się tym, i sprawia nam przyjemność... Bo ostatnio cały czas to była tylko paca nad dzidzią... Żadnej przyjemność- obowiązek- oboje byliśmy zmęczeni i jakoś było dziwnie....
Więc wyszło nam na dobre
Magic coś Ty tam opowiedziała aż muszę przeczytać -
Oj Anet ciesze sie , bo faktycznie wszystko zaczyna sie ukladac a i ja juz nie placze, a jedynie smutna jestem gdy patrze na piekno lata i zamiast chodzic z wozkiem chodze sama.
W sobote mam dentyste, a w nastepna srode do gin.
Magic przeczytalam co napisalas w pamietniku. To bardzo smutne co sue przydarzylo tej parze. -
Paulla jesteś na dobrej drodze do równowagi trzymam za Ciebie mocno zaciśniętego kciuka
Miru ja się bardzo cieszę, bo widzisz nic nie dzieje się bez przyczyny. Tobie przydarzyła się "ciąża" widmo tylko po to byś odpuściła i zaczęła żyć, cieszyć się życiem! super!
anet525 będzie jeszcze nie raz taki dzień, ale my zawsze Cię wesprzemy głowa do góry
Ja prócz leków na tarczycę, acardu i kwasem foliowym,a teraz w tym cyklu biorę już zamiast kwasu witaminy prenatalne, ale juz nie pregne bo tyłam od niej falvit mamaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wasz entuzjazm udzielil mi sie i ciesze sie jeszcze bardziej
Ojj Iza wszystkie wierzymy ) ja dzis naczytalam aie jak dziewczyny urodzily i po miesiacu zaszly znowu, czyli nadzieja jest, ze i nam sie uda ale ja nie planuje jednak na juz....dzidzius to nie rzecz, ze ja chce jej to sobie zrobie...nie widzi mi sie isc do pracy...wolalabym w domku siedziec
Trzymajcie w piatek kciuki zeby moj R dostal prace, bo on marzy o takiej pracy przy komputerach a i placa bedzie swietna i nawet gdybym ja miala jakas licha to on utrzyma nasza dwojke a w niedlugim czasie wlasnie trojkeEwelcia lubi tę wiadomość
-
Paula zazdroszczę Ci @ u mnie nic się nie dzieje
ja wczoraj posłałam małża do apteki po zapsa kwasu foliowego i witaminki prenatalne bo mi się skonczyły i kupił mi vitaminer prenatal plus DHA w osobnych kapsułkach ale to DHA to chyba zostawię na okres ciązy bo to podobno dopirero od 2 trymestru się bierze
wiecie dziewczyny starta dziecka sprawiła że nabrałam dystansu do życia, nie jestem już tak impulsywna jak kiedyś
wierzę że co złe miało mnie w życiu spotkać to już mnie spotkało! jeśli komuś wyrządziłam krzywdę to myślę że zapłaciłam za to bardzo wysoką cenę , najwyższą z możliwych, i jesli teraz ktoś życzy mi źle to zapewne kiedyś to do niego wróci
muszę się wziąć za pisanie pamiętnika ale ciągle brak czasu
niedawno wyszła znajoma z paznokci, teraz kąpiel coś zjeść i wio do pracy