Aniołkowe Mamy [*]
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Te Artystka 

Ja też lubię takie pierdoły,co chwilę coś wymyślam- mój Ł już marudzi bo tych rzeczy mamy mnóstwo- do sesji dużo rzeczy sobie robię bo to drogie jest - wiec wolę sama zrobić.

Magic dobry humor to podstawa.

A co Paula też masz w środę gina?
- 

Tak Miru tez mam wizyte tez mam wizyte 

No to widze duzo artystek tutaj mamy 

A wlasnie propo osob ktore robia takie pamietniki to znalazlam taki fantastyczny z pudelkiem/walizka jak sie otwarlo to na srodku byla karta oddzielajaca boki.  Jednym boku pamietnik a w drugim na dole 4szyfladki a do gory precik a na nim fiszki czy tagi na wieszaczkach jak sie otwarlo to na srodku byla karta oddzielajaca boki.  Jednym boku pamietnik a w drugim na dole 4szyfladki a do gory precik a na nim fiszki czy tagi na wieszaczkach zakochalam sie ale cena nie duza jak na tekie cudo bo 150zl zakochalam sie ale cena nie duza jak na tekie cudo bo 150zl a pamiatka na cale zycie a pamiatka na cale zycie tylko ze ja sama chce zrobic taka rzecz tylko ze ja sama chce zrobic taka rzecz  Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 18:05  inessa, Iza75 lubią tę wiadomość inessa, Iza75 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyNo same artystki widze tutaj są ale to dobrze ale to dobrze 
 ja pisze pamietnik tu na ovu i bardzo mi to pomaga,zresztą pisane czy czesto samo czytanie wiele mi daje niestety tu gdzie obecnie mieszkam nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać wiekszość moich koleżanke mieszka daleko no i też nie maja za dużo czasu na telefony bo dzieci,dom,praca.
 A z ciekawostek to ja robie od czasu do czasu ( wiaze sie to z kasą czesto bo to troche kosztuje) witraze na okna czy drzwi z farb witrażowych 
 a jeszcze do niedawna spiewałam w chórze ( i nie tylko pieśni kościelne) i jeżdziłam z chorem troche po swiecie i tu sie pochwale     śpiewałam dwa razy dla Jana Pawła II  jeden raz w Bazylice św.Piotra w Rzymie - chwlae sie ale jakoś tak w sercu papież jest mi bliski jak wielu ludziom zresztą śpiewałam dwa razy dla Jana Pawła II  jeden raz w Bazylice św.Piotra w Rzymie - chwlae sie ale jakoś tak w sercu papież jest mi bliski jak wielu ludziom zresztą 
 A co do badań to ja za tydzień w środe też jade do ginekologa i mam wielką nadzieję,ze teraz w koncu mnie zbada - jak nie bedzie chciał to i tak wymusze na nim badanie 
 a teraz to chyba dziś lub jutro najpóźniej w sobote mam owulacje wiec działamy   Iza75, Ewelcia lubią tę wiadomość Iza75, Ewelcia lubią tę wiadomość
- 

MartaAlvi wrote:Taki się napatoczył, nie wiem czy to normalne tam czy nie myślałam że umrę. Ja to się boje takiego zwykłego z cieńkimi nóżkami... myślałam że umrę. Ja to się boje takiego zwykłego z cieńkimi nóżkami...
 No właśnie ja też się boję
- 

Ja narazie mam dosc... poczekam do wrzesnia... ale trzymam kciuki za CiebieThalia wrote:Malinka no jesli sie u mnie rozkreci i jednak to jest @ a nie jakies jednorazowe plamienie to bedziemy pewnie razem testowaly  po ostatniej skrobance przestalam brac kwas foliowy... za duzo tego bylo... po ostatniej skrobance przestalam brac kwas foliowy... za duzo tego bylo...
 9.01.2014 11tc
 15.05.2014 10tc
 Mam 5 dzieci
 3 przy sobie
 2 w niebie...
- 
                        nick nieaktualnyOj ja sie nie boje pająków jedynie niektóre mnie obrzydzają ble za to nie znosze myszy i szczurów-brzydze sie nie boje ich ale kiedyś miałam niemiłe doswiadczenie ze szczurem kolegi i od tamtej pory mam wielki uraz brbrbbr
 za to pająki te z dlugimi nogami czy inne co znajdą sie w domu to zwykle biore w szmatke i wyrzucam przez okno o ile za mocno nie zdusze takowego 
 ALe rozumiem leki innych.
- 

Paulla-dobrze że już Ci lepiej 
 A swoją drogą to z tym limitem nieszczęść,ja to już nie długo siadać na tej twardej dupie nie będę mogła siadać,bo mówi się,że jak ktoś ma miękkie serce to ma twardą du*ę.Ale nie ma co,dziś na mieście widziałam "mój" wózek z malutkim dzieckiem w środku,spojrzałam na mamę maleństwa,otworzyłam jej drzwi i poszłam dalej,żadnej łezki!
 Magic-uważaj bo zarażasz optymizmem Jeszcze trochę i mam nadzieję ogłosimy epidemię na forum ;0 Jeszcze trochę i mam nadzieję ogłosimy epidemię na forum ;0 inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny

27.07.2015
 27.07.2015