Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Ja narazie mam dosc... poczekam do wrzesnia... ale trzymam kciuki za Ciebie po ostatniej skrobance przestalam brac kwas foliowy... za duzo tego bylo...
Rozumie cie ja tez mam zamiar dwa cykle intensywnie sie starac a jak nie klapnie to do grdnia jz na spokojnie i jak bedzie mialo byc to bedzie a jak nic z tego nie wyjdzie to od stycznia sie zabezpieczam Pozatym to minela mi juz ta straszna mysl ze musze juz teraz byc w ciazy ciesze sie z tego co mam i dlatego tylko dwa cykle prob intens i pozniej odpuszczamMalinka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spędziłam chyba z 30 min żeby Was nadrobić
Cieszę się że humory sprzyjają
Ja za to dzisiaj czuję się fatalnie... kręgosłup odmawia posłuszeństwa - boli niemiłosiernie, do tego mam straaaaaszna migrenę i już nie mam na nic siły. I jeszcze naczekałam się dzisiaj pod drzwiami do endo i jak tak człowiek słucha tych biednych starych, schorowanych to sam już zaczyna świrować
Magic, Thalia lubią tę wiadomość
-
Ewcia ja też się uśmiałam z tego tekstu! :Dale serio zleciał z sufitu na moją głowę i tak wisiał mi na włosach, myślałam, że to mucha a tu...fuuu..
Uciekam kochane, bo już padam. Podlewałam roślinki bo na deszcze to się nie zapowiada
Ściskam i ślę pozytywne wibracje!!!
Ps. Do dzieła dziewczynki, bo dzieci nam same w ręce nie wpadną!inessa, Ewelcia, Iza75, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja czekam kiedy R wroci z ojcem z roboty i szlak mnie trafia bo od 6robi....wpadli tylko na obiad. Juz chce go przytulic.....nie mam sily no...zawsze zle....jak jutro rozmowa R pojdzie dobrze to mozliwe, ze juz w sobote bedzie w pracy....z jednej strony ciesze sie, bo swietne zarobki i ponoc przyjemna robota ale oczywiscie licze, ze nie bedzie pracowal na telefon jak moja ciocia...czeka kiedy po nia zadzwonia...
Wiecie co? Wlasnie czytalam tu na forum o porodzie przez planowane cc....tak bardzo pragne maluszka...zdrowego malca ale zaczynam bac sie.....nie wiem co mam o tym myslec..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia nie dziwie sie, że się denerwujesz. U nas tez sie tak pare razy zdarzylo i poziom stresu u mnie osiągnal apogeum, tym bardziej ze Bartek jest taksówkarzem. A on po prostu nie mógł odebrac ani oddzwonic boo dziwo szła mu robota... i pewnie z Twoim mężem jest podobnie, a na pewno znajdzie jakies wytłumaczenie - oby sensowne
Postaraj sie nie denerwowac i daj znac jak sie odezwie -
gosia86 wrote:Boże dziewczyny też tak macie że dzwonicie do męża milion razy a on nie odbiera? Nerwa mam bo chcę pogadać a od 17 cisza
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Ja ostatnio tez sprzatalam w domu u dziewczyn szafy... fona.zostawilam na dole i nie slyszalam... a maz szalal bo 15 razy dzwonil a ja nie odbieralam... ale na mnie wtedy nakrzyczal...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:13
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Thalia idzie tylko na priv pisać ale wczesniej musisz kogos zaprosić do przyjaciółek.
A mój maż zwykle odbiera telefony no chyba,za akurat jest jakiś klient u niego.
o wieku juz nie mówie
To ile macie lat chwalic mi sie tu jak juz wiecie ja 36inessa lubi tę wiadomość
-
Iza75, Thalia, Ewelcia, Malinka32, eM, inessa, Miru, gosia86, Kitaja, anet525, Mimi86, ewcia21k, Magic lubią tę wiadomość