Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Thalia różnie może być z tą @ może juz zaraz będzie ja miałam kilka dni przed @ takie bóle
I wykrakałyście!!!!!! Cholera jasna!!!! Pająk mi się na głowę spuścił!!!! Myślałam, że umrę!!! dobrze, zę acard bioręgosia86, Thalia, inessa, Czarnaa94, ewcia21k, Ewelcia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Thalia ja od 19 dc miałam plamienia i bole jak na @ plamienia trwały 7 dni ale nie było to bardzo intensywne, na tyle że dalam radę na wkładce a nie na podpasce ale sama nie wiem co to bylo, bo cykle miałam dlugie 32-35 dni, a teraz nic cisza u mnie
a Ty jakie miałaś cykle przed zabiegiem?Thalia lubi tę wiadomość
-
Kochane wiecie co odkryłam? wszystkie wyliczenia idą do kosza mam tu na OF wykres pokazujący mi dni płodne na 15dc czyli od 21 czerwca do 26. W telefonie mam również mój kalendarzyk i dni płodne wyznaczył mi na 17 czerwca <zdziwona> a na internecie po wpisaniu wujek google pokazuje, że dni płodne mam od 19 do 27 i powiedzicie jak tu nie zbaranieć?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ufff jaki ja mam dzisiaj dzień zakręcony.
Masakra tylko czytam i nie mogę nadążyć
Obiad już zrobiony , teraz obrabiam zdjęcia i w doskoku szyję
Czas mnie goni a zamówień coraz więcej i nie mam czasu nawet na te wykresy.
W pierwszą ciążę zaszłam bez mierzenia, zapisywania i wykresów, teraz jak robię to ni chu chu nie da się wykryć,co innego mój organizm mi mówi co innego wykres pokazuje.Zwariować można
Skończyłam brać clo i dobrze się czuję- bo ostatnio przez tydz mnie nie było po tych lekach.
W środę idę do kontroli- tzn na monitoring zobaczymy co tam jest -
nick nieaktualnyMagic ja nie panikuje wiem ze przyjdzie tylko ze dzis dostalam krwawienie i nie wiem czy to juz @ czy jakies plamienia pz
wogole to jestem tak wylzowana ze jz nie mysle o tym ze chce miec juz teraz dzidzie
I nie wiem co mam robic jak nie przyjdzie -
nick nieaktualny
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA to zdecydowanie zmienia postać rzeczy a skoro masz 28dniowe cykle to znaczy, że zaraz będzie @ z Tobą
Miru trzymam kciuka za dobre wieści u ginka! Musi być dobrze, a jak nie to trzeba będzie losowi tyłek przetrzepaćThalia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
no jakoś muszę zająć czyms myśli czekam na klientkę bo jedna mi nie przyszła ;/ ale dobrze, że o tym wiedziałam. Szkoda, bo wiele dziewczyn musiałana przyszły tydzień przełożyć, a tu... taki psikus to z nudów na głowe mi już padło
Kochane jeśli któraś chorje na niedoczynność tarczycy to w moim pamiętniku zamieściłam poradę jak nie przytyć w tej chorobie i jak się skutecznie odchudzićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 17:41
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic normalnie odbija no gify swietne wszystkie
Miru moglas pisac ze tez w srode masz gin ja juz wytrzymac na dupsku nie moge bo gdyby nie @ to juz wczoraj albo dzisiaj bylabym na wizycie i byloby po wszystkim
No wiec...nie psuje Wam humoru specjalnie czy cos ale dzisiaj przyjechala siostra mojej mamy no i gadalysmy o pracy. Jakos temat zszedl na jej sasiadke ktorej syn ma dziecko wlasnie z ta 15letnia dziewczynka. Ciocia zbulwersowana jest, bo ta laska urodzila w piatek zaraz w tym tyg co ja i w niedziele juz byla w domu. Dwa dni trzymali ja ale co najlepsze byla u swojej tesciowej i pod blokiem palila i pila piwsko a dzidzius u mamuski zostal ktora mieszka niedaleko mnie...az zal dupe sciska na takie cos.....ach ciocia bulwersuje sie jej zachowaniem a nie krotkim pobytem w szpitalu
Poza tym juz drugi dzien szukam na all rzeczy do tego pamietnika, o ktorym Wam pisalam. Dlugo bede nad nim pracowac, wiec mam nadzieje, ze zdarze go zrobic zanim bede w ciazy uwielbiam takie artystyczne rzeczy kiedys pokaze Wam jak przez miesiac robilam mojemu R na urodziny gitarez papieru w normalnych wymiarach jak prawdziwa ale z dziurka z ktorej wylatuja motylki i po calej gitarze sa rozmieszczone -
Paulla no powiem Ci, że te pamiętniki to super sprawa. Ja po moim Marcelku mam tylko test pozytywny i zdjęcia usg. Ale nic na nich nie widać ale chce się przygotować i już też szukałam
A co do robienia takich rzeczy samemu to ja miałam manie robienia kartek zrobiłam w zeszłym roku dwie kartki ślubne mam mnóstwo papieru, dodatków, koronek, perełek i tych innych. Paulla a może w Empiku będzie? Tam jest wiele fajnych rzeczyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018