Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja też czasami jeszcze zapłaczę. Ale zaraz potem myślę sobie że mój Oluś mnie widzi i nie chce żebym płakała. Z każdym dniem co raz bardziej czuję tą jego opiekę nad nami. I to jest właśnie ten pozytyw tego zdarzenia. Jak Marta powiedziała, mam swojego prywatnego Aniołka w niebie i uśmiecham się jak o nim myślę Wcześniej tego nie robiłam, ale teraz zaczynam do niego mówić i prosić go o różne rzeczy Wiem, że moja kochana babcia się nim zajmuje, na pewno się z nim bawi, jest cudowna I co zauważyłam, nie mówię już o nich że byli, mówię że są I tak właśnie trzeba dziewczyny o tym myśleć. Z każdego kopniaka w dupsko trzeba wydobyć tą iskierkę, coś pozytywnego i się tym cieszyć Przez chwilę każda z nas upadła na dno, ale wstała o wiele silniejsza i tego musimy się trzymać
MartaAlvi, gosia86, inessa, ewcia21k, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Wiecie czytałam swój pierwszy wpis na forum matko kochana...nie wierzę, że tak udało mi się podnieść samej, bez pomocy psychologa ale za to dzięki WAM KOCHANE MOJE :*:*:*:*:*:*:*:*
Thalia, gosia86, ewcia21k, Mimi86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
kochane a wyjeżdzacie gdzies na urlop? my mielsismy wyleciec w maju do Hiszpani ale sie nie udało teraz pewnie wycieczki są drogie w samym sezonie wiec pozostaje nam jechac gdziec nad morze. Zastanawiamy się nad Darłówkiem była tam któras? moze polecacie inne fajne miejsca?
-
My byliśmy 2 lata temu we Władysławowie. Było całkiem fajnie. Z atrakcji: wesołe miasteczko, park linowy, ścieżka rowerowa na Hel, na helu fokarium, byliśmy też na basenie ale było beznadziejnie. Jakby co mogę polecić bar z pysznym żarciem
-
No we Władku to ja byłam cały jeden dzień ale fajnie jest w Sopocie Gdańsku, Karwii.
A jakieś inne miejsca...hmm Mazury w górach będzie też fajnie, spacery, dłuuugie grzane winko albo piwko zmineLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
obszar od Władka trójmiasto i tp nawet kołobgrzeg zwiedzilismy juz cały teraz chcemy od drugoej strony , darłówek miedzyzdroje czy świnoujscie ale nie wiem za bardzo gdzie jechac:P
-
nick nieaktualny
-
My bylismy w zeszlym roku w Ustroniach Morskich - bardzo fajna mieścinka, plaża ładna, czysta całkiem spora. Nawet błękitną flagę ostatnio dostała tak czytałam. Gdyby nie brak pogody to byłoby super
Z kolei dwa lata temu byliśmy w Niechorzu i też było bardzo fajnie, chyba nieco mniejsze od Ustronii ale też fajnie, miło spędzilismy tam czas mimo że pogody też nie było. mamy niesamowitego pecha z pogodą nad polskim morzem
Plaża w Niechorzu też była super, duża, czysta noo i nie było jakoś tak dużego tłoku co dla mnie jest mega ważne.
Co do zagranicy, to moje najlepsze jak do tej pory wakacje, chociaż spędzone bez zbędnych luksusów, podróż autokarem chyba 26h ale było warto, to były wakacje na greckiej wyspie Thassos. Za 2 tygodniowe wakacje zapłaciliśmy 800zł/os. Do torby zapakowalismy makaron, sosy w proszu i zupki chińskie Wiecie, miałam wtedy 20 lat więc nie było zbyt wiele pieniążków.
Wyspa jest przepiękna, plaże puściutkie, pod wodą fajne rzeczy do zobaczenia, widoki nieziemskie, żarło w tawernach przepyszne ahh. Wypożyczyliśmy raz skuter na tydzień, a potem kłada też na pare dni i zjeździliśmy wyspę wzdłuż i wszesz. Piękne wakacje, aż mi się mordka raduje na samo wspomnienie
Zresztą, możecie same zobaczyć: https://plus.google.com/photos/104568221766258593850/albums/5369747095017991393?authkey=CLTn6IH6raiamgE
Powiedziałam wtedy mojemu K, że na pewno tam wrócimy, ale razem z dziećmi Nigdy tego nie zapomnę i mam zamiar się zastosować! -
Ja bylam w Sztutowie na dlugi weekend sierpniowy, ten najcieplejszy akurat ostatnie miejsca jakie znalazlam i morze pierwszy raz widzialam....cos pieknego *.* ahhh i rowniez mysle ze w tym roku nad morze pojedziemy i rowniez Darlowek obczajalam albo Sopot jak wracalismy z nad morza to nawet o Malbork zahaczylismy skad mamy wiecej zabawnych zdjec niz mozna sobie wyobrazic a jak mamy fajne zdjecia to moj R oczka zamykal akurat nieswiadomie i przykro mu bylo :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny