Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
A mieszczą mu się wszystkie ząbki w buzi? 8ki powyrastały ładnie? Bo ja podejrzewam, że u mnie zaczęło się od tego że nie było miejsca na 8ki.
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Z tymi robakami to powiem Wam dziwna sprawa, mam znajomą babka na wysokim poziomie i starają się o dziecko. Gin jej kazała porobić badania, dużo rzeczy jej tam powychodziło ale coś znalazła i kazała zrobić jej badania na robaki- te w przychodni nic nie wykazały ale poszła do takiej babki gdzie pod prądami czy ultradzwiękami wykazało że ma 4 pasożyty - dostała leki i zioła i od razu jej przeszły pewne objawy które miała nie wiadomo skąd.
-
Ja zaczęłam leczenie bruksizmu od tego, że poszłam do dentysty i zrobiłam porządek z zębami. Łącznie z usunięciem wszystkich 8ek. Niestety 2 trzeba było usuwać chirurgicznie, bo nie dość, że nie wyrosły to jeszcze jedna się odwróciła o 90stopni. Powiem wam masakra jakich mało... Tydzień do tyłu chodziłam po każdym zabiegu... nie dało się jeść, bolało strasznie.
Potem załatwiłam sobie szynę i jak dłuższe stosowanie nie pomogło zaczęłam szukać innych przyczyn. A że wiem że stresuje się wszystkim strasznie, to postanowiłam pomóc sobie z tym radzić . No i pomogło, ale leczyłam ten problem z 2-3lata w sumie, z czego u psychologa byłam może z 4m-ce.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Dziewczynyy czy mogłybyście dopisać swoje nicki na tej grupie FB boo nie mam pojęcia w sumie kto to jest Joanna Kura i Aurelia Przyznawać się tu prędko!
Edit: już wiem, ze Aurelia to LelitkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 10:58
Thalia lubi tę wiadomość
-
Jak ja nie cierpię dentysty... Chociaż ostatnio jest już co raz lepiej. Lekarka do której chodzę jest super babką i ma super sprzęcior więc może dlatego też nie boli...
Dentysty bałam się panicznie po tym, jak musiała mi wyrwać zęba bez znieczulenia bo w czasie chemioterapii nie można było a ząbek się popsuł i bolał. Miałam wtedy chyba z 14 lat i na słowo dentysta robiło mi się potem słabo
Ciąża zmobilizowała mnie do tego, żeby się w końcu przemóc i zrobić wszystko co jest do zrobienia i wsumie póki co ani razu nic mnie nie bolało -
A ja mam wredną dentystkę powiem wam że do borowania nie bardzo chce dawać znieczulenie, bo twierdzi że woli widzieć jak posuwa się za daleko. A jak ma zły humor to w ogolę się lepiej do niej nie odzywać ale za to zajebiście dobrze leczy!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Oj ja zaraz ide po truskawki i ze smietanka zjem
Ewelcia, czyli te dziwne drganie konczynami znaczy ze sie rozluzniaja? Moj tez ma takie dziwne odruchy...leze pod jego ramieniem i noge zarzuce na niego a ten ma takie napady na calym ciele...to nogi to rece albo caly...martwi mnie to czasami, on tlumaczy ze zanim zasnie ma takie jakby sny 'wstepne' i jak cos lapie to reka rusza, kopie cos to nogami. Tego nie trzeba leczyc?
Ewcia wszystko co najpiekniejsze zycze Wam :* wiecej milosci, czulosci i zebyscie spelnili wszystkie swoje najwieksze pragnienia :*
eM a mnie bola zeby gdy ktos zgrzyta zebami, tnie styropian albo paznokciami po....tablicy przeleci..brrrrreM, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Marta to ja tez jak chodzilam do podstawowki musialam miec wyrwanego zeba z tylu. Babka na sile to robila a ja plakalam strasznie...dawala mi co chwile znieczulenie i ostattecznie powiedziala ze konska dawke juz doatalam. Nie chcialam zeby mnie dotykala wiecej bo bolu tyle a gow..o zrobila. Jak wychodzilam z gabinetu to mowila, ze jeszcze w nocy bede ja blagac zeby mi go wyrwala. Pol roku wytrzymalam a w tym czasie moja mama znalazla genialnego czecha chyba, ktory nie jednego a DWA zabki wyrwal niestety mieszka od dwoch lat dalej i ma prywatny gabinet, wiec chyba przyjdzie nam dentyste zmienic. W sobote jade do niego, a jak bylam w ciazy to mowil, ze mam przyjechac jak bede sie w miare dobrze czula i dziewczynke jemu pokaze..smutno mi....on o niczym nie wie
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Dziewczynyy czy mogłybyście dopisać swoje nicki na tej grupie FB boo nie mam pojęcia w sumie kto to jest Joanna Kura i Aurelia Przyznawać się tu prędko!
Edit: już wiem, ze Aurelia to Lelitka [/QUOT
A ja poproszę o sprawdzenie czy wszystkie dziewczyny co chciały być na grupie fb o sprawdzenie czy są bo robie tajna grupę wiec zapraszam -
Dziękuję dziewczynki jeszcze raz
Też nie lubię tych dźwięków,drażni mnie też np po talerzu jak zaskrzypi widelec,już o styropianie nie wspomnę Ja mam gęsią skórkę na całym ciele i zimno mi się robi U nas na razie ciepło ale pochmurno,truskaweczki już odszypułkowywane i umyte -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/afd88373f781.jpg
skończone Został jeszcze placuszek do zrobienia ale to na wieczór sobie zostawięinessa, anet525, gosia86, MartaAlvi, Iza75, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ewcia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! Mniej zmartwień a więcej radości w życiu :*
Dziewczyny ja nie mam czasu ostatnio Was nadrabiać. Wczoraj padłam jak mucha, chyba o 18 poszłam spać. Chodzę teraz na 5 do pracy i trochę mnie to wykańcza. Do tego teraz jeszcze egzaminy mam. Jutro kolejny, idę się właśnie uczyć
Marta ja również jestem ciekawa kim są nowe osoby na forum. Tym bardziej Joanna bo jest z mojego miastaMagic, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Ja już padam na pyszczek a jeszcze 8 godzin pracy przede mną
mialam dzisiaj maraton po mieście a od rana mąż zaspał do pracy, miał być na 7 a o7:05 byl jeszcze w łóżku, więc musiałam go na szybko naszykować, dobrze ze kanapki do pracy zrobilam mu wczoraj to rano tylko kawa w kubek termiczny i kanapka w łapkę na drogę i tyle go widziałam:(
dobrze że jutro piątek bo już zmęczona jestem tym tygodniem a w domu to sodoma i gomora