Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:Ja chodziłam z nfz. Pierwsza trwa godzinę, kolejne pół godziny.
ja chodze do psychologa ale mam za darmo kilka wizyt bo z tego ubezpieczenia grupowego mi się należy. Pani psycholog do której mnie skierowano jest dokładnie od takich przypadków dlatego doskonale wie co mi powiedziec i doradzić. jestem naprawdę z niej zadowolona i dzięki niej w miarę funkconuje ( chociaz mam momenty załamania i płaczu to oczywiste) po 3 tyg od mojej tragedii.
pogoda się popsuła ale licze ze nie na długo:) -
Czarnaa94 wrote:kurde gosia u mnie też dzisiaj plamienie po stosunku, właśnie zobaczyłam Dziwne to, bo zanim @ przyszła to kochaliśmy się 2 razy i nic się nie działo, a było że tak powiem dość "intensywnie". Dzisiaj natomiast było na prawdę delikatnie a tu plamienie i to wcale nie takie skąpe. Przestraszyłam się że coś nie tak jest ;/
czarna - ja miałam podobnie ostatnio myślałam ze to @ się zbliza bo następny cały dzien krwawiłam lekko , ale teraz juz nie wiec to nie była @ szkoda bo czekam na nią z niecierpliwoscią -
eM wrote:No ja nie mogę się wypowiedzieć za bardzo bo ja u psychologa byłam z zupełnie innym problemem... dość nietypowym
Em a można zapytać czemu nietypowe poronienie? -
ewcia21k wrote:Dzień dobry
U nas dziś słonko ale nie gorąco
Mam świetny humorek,obudził mnie milutki-rocznicowy sms od mężulka o 6 rano
gratuluję rocznicy:) która to juz? -
Można pytać czemu, to nie tajemnica, ale to nie było z powodu poronienia. Cierpię na bruksizm, a w zasadzie to bardziej mój mąż cierpi W nocy wyżywam wszystkie stresy dnia zgrzytając zębami. Niszczę sobie ząbki i wkurzam męża. A w zasadzie to niszczyłam , bo psycholog pomógł mi poradzić sobie ze stresem i mąż twierdzi, że przestałam zgrzytać. Oczywiście miałam też szynę na zęby, ale nie można jej stosować cały czas, no a pomagała tylko na chwile.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hej dziewczynki ja z B mamy gile do pasa Syncio nas zaraził. Czuje sie fatalnie, nie nawidze kataru...
U nas było pochmurnie,rano cos padało ale juz wychodzi słoneczko
Ewcia wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy:-) Szkoda, że mąż daleko ale nadrobicie za miesiąc
eM moja przyjaciólka tez na to cierpi, dzwiek faktycznie jest dosc przerażający, nieraz spałysmy w jednym pokoju. Fajnie, że Ty coś z tym zrobiłas, w sensie psychologa, moja Karolina nic z tym nie robi, szyny nie nosi i wkurza swojego faceta...a właściwie to on sie chyba juz przyzwyczaił, bardziej powinna cos zrobic dla siebieewcia21k lubi tę wiadomość
-
eM - najważniejsze ze jest poprawa i zasięgnęłas pomocy. cos z tym robisz więc to duży plus:)
Ewcia- 10 latek super jeszcze raz gratuluje nam minęło 8:Pewcia21k, eM lubią tę wiadomość