Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic zazdroszcze Ci podejscia do zycia, do ciazy. Domyślam się, że minęło trochę czasu zanim do tego doszłaś...Wiem, że takie podejście na luzie jest jak najbardziej słuszne i najlepsze, chociażby podczas starania o dziecko. Z takim podejściem udało się z ciążą z moim synem. Niestety teraz wiem, że jak już będziemy mogli sie starac to bedzie we mnie stres i myślenie tylko o jednym. Już nie potrafie inaczej z obawy, że mój organizm może nie zdążyc. I bądź tu mądrym i znajdz złoty środek
inessa lubi tę wiadomość
-
Starania staraniem, ja nawet nie mam ochoty przytulac sie z chlopakiem...po wczorajszym diszlam do wniosku ze mam dosc...tak poza tym skoro @przyszla to jednak do gin nie pojde, no bo jak? Ani nie zbada ani nic...mam tylko nadzieje, ze to napewno @. No nic...ja juz na dzisiaj koncze z netem, bo naszukalam sie tych rzeczy do pamietniczka i glowa mi peka...duszno jest i ciezko mi a jeszcze wredna mucha wleciala do pokoju.wrrr
Iza wrzuc na luz troszke...ja narazie nie mam co liczyc na to, ze bede mogla sie starac...musze czekac...wczesniej ciezko mi bylo ale teraz jestem spokojna. Stres niestety dziala najgorzej...
No nic...ide po posciel na dwor bo jeszcze burza przyjdzie i zmoknie mi... do jutra.
Sciskam wszystkie :* -
Korci mnie żeby iść do Gina jutro bo będę w mieście, ale nic mi jutro pewnie nie powie no bo @ nie było a to już 5 tydzień więc i badań nie mam, tylko wynik histo-pat
no nie wiem co robić? Iść czy czekać jeszcze tydzień?bo wizytę mam na 20.06
ale bardzo chcę usg mieć zrobione
choć chyba coś tam u mnie jest nie tak bo po stosunku mam jednorazowe plamienie ale dopiero po kilku godzinach, nie wiem czy jak coś to mówić o tym lekarzowi?
Miru ja nie mogę teraz zobaczyć bo w pracy jestem -
kurde gosia u mnie też dzisiaj plamienie po stosunku, właśnie zobaczyłam Dziwne to, bo zanim @ przyszła to kochaliśmy się 2 razy i nic się nie działo, a było że tak powiem dość "intensywnie". Dzisiaj natomiast było na prawdę delikatnie a tu plamienie i to wcale nie takie skąpe. Przestraszyłam się że coś nie tak jest ;/
-
nick nieaktualny
-
Thalia uważam że dieta odchudzająca przed ciążą jest nie wskazana, po co obciążać organizm i pozbywać go potrzebnych składników, jestem bardziej za jakimiś ćwiczeniami i ruchem a dieta owszem ale zdrowa i rozsądna
Thalia, ewcia21k, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Thalia uważam że dieta odchudzająca przed ciążą jest nie wskazana, po co obciążać organizm i pozbywać go potrzebnych składników, jestem bardziej za jakimiś ćwiczeniami i ruchem a dieta owszem ale zdrowa i rozsądna
-
Ooo Thalia widzę, że Twoja Aga jest młodsza od mojej ukochanej siostrzyczki Agatki o rok nie wiem jak Twoja Aga, ale moja to niezłe ziółko.
Co do diety to i ja sie postanowiłam odchudzić nieco bo jakies zbędne 2kg mi przybyło. przed poprzednią ciąża też się trochę odchudzalam i wyszlo mi to na dobre, czułam sie rewelacyjnie -
Dziewczyny ja też po poronieniu miałam plamienia po i dowiedziałam się że tam jest wszystko opuchnięte, i bardzo przekrwione, więc każde otarcia i dotknięcia szyki powodują lekkie skurcze i plamienia.
Ja po prostu kupiłam w aptece bez recepty maść clotrimazol i smarowałam się nią, dawało ulgę i szybko się regenerowałam...
Polecam. -
hej, jak bedziecie sie zastanawiac kto kto Marta z Dąbrowy Górniczej na facebooku to od razu piszę ze to ja
ja bede testowac po 20 czerwca, akurat wtedy wracam z wakacji, ale nie napala sie w tym miesiacu boo to tn dluzszy cykl mam:/Ewelcia lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Witam. Wiec po upalnych dniach i ciezkich nocach, dzisiaj spalo mi ssie rewelacyjnie w swiezej poscieli i w chlodnym pokoiku no i niestety o 4:00 pobudka. U moich rodzicow dzis zoatajemy,wiec spokojny weekend sie szykuje
Mimi nic na sile to ma byc przyjemnosc zreszta tu taka madra jestem a jak przyjdzie moja kolej i bede mogla juz zaczac starania to napewno bede sie denerwowac i wgl...