Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Izuś wykuruj się prędko:*
też ostatnio pomyślałam sobie co to za Bóg który daje i odbiera
ale już tak nie myślę
Ewelcia a co endo Ci powiedział bo nie doczytałam chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 22:47
Ewelcia, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Jak wszystkie się przyznały do wieku to ją nie będę gorsza w niedzielę skończyłam 31 na ffb to ja próbowałam się dopisać do grupy ale coś mi nie poszło. Maja pisz nam co u ciebie i maluszka na bieżąco. Dobrej nocy kochane.
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:Jak wszystkie się przyznały do wieku to ją nie będę gorsza w niedzielę skończyłam 31 na ffb to ja próbowałam się dopisać do grupy ale coś mi nie poszło. Maja pisz nam co u ciebie i maluszka na bieżąco. Dobrej nocy kochane.
anet popros jeszcze raz bo to chyba ja cos nie tak zrobilam -
gosia86 wrote:Ewelcia a co endo Ci powiedział bo nie doczytałam chyba
Mój endo to jakiś szalony jest ale poprawił mi humor. Powiedziałam mu że się staramy i co jeśli będą II kreski, zwiększył mi od razu dawkę Euthyroxu "bo dla ciężarnej to inne normy są" i zapisał w karcie "ciąża"... Mówię mu że nie jestem w ciąży tylko pytam co by było gdyby... "Jak przyjdzie Pani w lipcu to już może we dwoje więc na wszelki wypadek zaznaczę żeby Pani w kolejce nie stała"
Oby teraz się sprawdziło
Generalnie wyniki spoczko, ale trzeba je jeszcze zbić, dostałam skierowanie na antyTPO i antyTG, mam brać jod 150 i euthyrox 50 i niczym się nie przejmować -
hej kochane wpadlam tylko na chwilke sie pozegnać bo lece dzis w nocy do tego Maroka wracam za tydzien ojojoj ile ja bede miala do czytania heh. buziaki
Ewelcia, Czarnaa94, inessa, Iza75, ewcia21k, gosia86, Magic lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Witam.
Upalny porane i spac nie idzie a w nocy mroznie, ze trzesie sie wszystko
Pewnie juz za pozno zyczyc udanej podrozy Mimi, wiec mam nadzieje poprostu, ze milo spedzi czas
Ewelcia do Turcji? moj R chcial zebysmy jechali w te wakacje, ale potrzebujemy drugie autko, bo ja nie mam czym jezdzic pozostaje morze albo gory nasze polskie
@ powoduje, ze jestem chodzacym wulkanem. Mam takie nerwy bez powodu, ze az zal sie przyznawac. Jesli ktoras moze, z tych ktore przechodzily polog, to prosze zeby mi powiedziala kiedy szla na wizyte. Po pologu? Czy wtedy gdy skonczylo sie krwawienie? Jesli do przyszlego wtorku nie skonczy sie wszystko na dobre to czekac z wizyta na nastepny tydzien? -
czesć
Paula a to w szpitalu nie zaznaczyli ci za ile powinnas miec wizytę? ja miałam zabieg wiec to trochę inaczej ale w szpotalu po zabiegu wyznaczyli mi termin za 2 tyg na kontrole. pytałam się co jesli będę dalej krwawiła, lekarz powiedział że to normalne i i tak mam przyjść. u ciebie miesiąc minął więc wydaje mi się ze mozesz już iść.
ja dzis robiłam sobie badanie krwi morfologie i betę. w środę mam wizytę uu mojego gin.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Mam zapisane wizyta za 6tygodni ale ja nie wytrzymam poprostu kolejnego tygodnia. Najwyzej pojde teraz i bede pytac o wszystko a badanie za tydzien. Nic innego do roboty nie mam. Jeszcze ktoras w srode do gin? juz 3jestesmy
Badania, badania i wiecznie tylko badania, ktore byly idealne z mimo to stalo sie co mialo sie stac -
przynajmniej nie możemy sobie nic zarzucić ze cos zaniedbałyśmy. ja tez nad tym ubolewam, wczoraj miałam załamkę płakałam okrutnie dzis czuje się lepiej i jestem dobrej mysli. mam gorsze i lepsze dni ale dzis słonko świeci wiec chyba będzie dobry dzien jak bedziesz po wizycie to daj znać co ci powiedział.
-
skarbie nie łam się nie miałas na to wpływu. mysl pozytywnie. Teraz będzię tylko lepiej. a skąd jestes? jabysmy były gdzies blisko mogłybysmy się razem wsykoczyc i pogadac:)
-
gosia86 wrote:Izuś wykuruj się prędko:*
też ostatnio pomyślałam sobie co to za Bóg który daje i odbiera
ale już tak nie myślę
Ewelcia a co endo Ci powiedział bo nie doczytałam chyba
Gosiu dziękuję Dziś jest nieźle jak na razie ale najważniejsze że Dawid ma sie lepiej
Ewelcia podoba mi sie Twój endo mój jest niby zaangażowany ale jakis taki bezpłciowy (nawet tak wygląda )
Mimi już pewnie w drodze na wakacje, ech zazdroszcze...
Paula co do wizyty po połogu to ja miałam zalecenie, że po 6 tygodniach od porodu i tak byłam. Z tym, że mi krwawienie ustałojuż po jakichs 2-3 tygodniach,potem już nie miałam żadnych plamien nawet. Wiec jeżeli cos Cie niepokoi to pewnie, że idz wczesniej, tydzien różnicy chyba nie wniesie jakich specjalnych zmian a Ty poczujesz sie lepiej.