Aniołkowe Mamy [*]
- 

WIADOMOŚĆ
- 

weźcie ja poprzednio zaszłam idealnie 14 dni przed następną @ ja poprzednio zaszłam idealnie 14 dni przed następną @ wiem, bo trzy dni po owulce miałam mega dużo gęstej białej wydzieliny wiem, bo trzy dni po owulce miałam mega dużo gęstej białej wydzieliny więc wiedziałam, że teraz nie wyszło, bo nie miałam czegoś takiego więc wiedziałam, że teraz nie wyszło, bo nie miałam czegoś takiego po za tym, czułam to! :)Zobaczymy po za tym, czułam to! :)Zobaczymy narazie mi sie nie śpieszy, nawet awaryjnego testu nie mam narazie mi sie nie śpieszy, nawet awaryjnego testu nie mam Lilianka 1.05.2015 Lilianka 1.05.2015
 Oliwierek 17.08 2016
 Kornel 23.06.2018
- 

4 lata temu w byłej pracy mojej mamy babeczka skończyła 54 lata. Przez 4 lata nie miała @ tzn była po menopauzie.
 Na urodzinach nic nie jadła bo wymiotowała. Miała 2 dzieci i 3 wnucząt.
 I... poszła do lekarza a tam...dzidzia 
 Załamana chciała usunąć ciążę bo starała się o 3 dziecko ale wiele lat wcześniej. No nic lekarz powiedział zeby się zastanowiła- mąż happy- tu drugie USG a tam druga fasolina 
 Depresja Ale urodziła- i powiem Wam że odmłodniała. Ubiera sie elegancko ale jak 40 nie jak babcia- ma tyle energii , no i czasu dla maluchów- ma synka i córkę a dorosłe dzieci też parka Ale urodziła- i powiem Wam że odmłodniała. Ubiera sie elegancko ale jak 40 nie jak babcia- ma tyle energii , no i czasu dla maluchów- ma synka i córkę a dorosłe dzieci też parka   Magic, gosia86, ewcia21k, inessa lubią tę wiadomość Magic, gosia86, ewcia21k, inessa lubią tę wiadomość
- 

No i nie rób zaskoczenie jest lepsze. Później niby się nie nastawiasz a test negatywny a w sercu rozpacz. I twardo do lustara- i tak wiedziałąm ze nic nie wyjdzie i foch zaskoczenie jest lepsze. Później niby się nie nastawiasz a test negatywny a w sercu rozpacz. I twardo do lustara- i tak wiedziałąm ze nic nie wyjdzie i foch eeee tammmm jak nie urodzę to nie robię testu eeee tammmm jak nie urodzę to nie robię testu  
- 

ja się z druga ciążą starałam 5 lat i jak sie udało byłam przeszczeliwa niestety nie udało mi sie jej donosic, wiec postanowiłam wrzucic na luz nie zabezpieczam sie ale nie licze tez owulki poprotu będę czerpała przyjemnosc z serduszkowania bez jakis kalendarzyków i wykresów. moze szybciej zajde bo jak kontrolowałam wszystko to nic nie wychodziło jak odpusciłam to zaszlam. i teraz tez tak zrobię chociaz nie wiem czy to dobra metoda. ale nie chce już wariować przez to. inessa, inessa, inessa lubią tę wiadomość inessa, inessa, inessa lubią tę wiadomość
- 

Ja już po wizycie Lekarz u którego byliśmy jest nienormalny! Lekarz u którego byliśmy jest nienormalny!
 Tłumaczył mi alergię na przykładzie (tu dosłownie) brudnej dupy i czystych majtek! A przeklina-no masakra,ale chociaż się uśmiałam :p inessa lubi tę wiadomość inessa lubi tę wiadomość
- 

moje niestety poszły do kubła razem z pociętą kartą ciążową w odruchu rozpaczy i obrazy na cały świat że mnie to spotkało, później żałowałam że je wyrzuciłam, ale nie ma co żałować, zostały mi zdjęcia z usg, już nie potrzubjuę dowodów że moje dziecko istniało, teraz istnieje w moim sercu i to mi wystarcza i to mi wystarcza Magic lubi tę wiadomość Magic lubi tę wiadomość
- 

ja tez wszystko kazałam męzowi wyrzucic ze jak wróce ze szpitala ma niczego nie byc teraz trochę żałuje chociaż tak jak napisała Gosia ze mam ją w sercu ale pamiątka by sie przydała.
 Ewcia do jakiego ty gin poszłas ? rozbawiłas mnie tym rozbawiłas mnie tym 
 Magic doc miał racje przeciez niczego nie przewidzimy a szkoda:(
- 

Eelcia to endo w porządku mi moja jak się dowiedziała że się staram też dała kartkę na dodatkową wizytę teraz idę w lipcu ale ja chodzę tak co 6-8 tygodni więc dosyć często teraz idę w lipcu ale ja chodzę tak co 6-8 tygodni więc dosyć często
 dzisiaj pierwszy dzień w tym tygodniu się wyspałam   Ewelcia lubi tę wiadomość Ewelcia lubi tę wiadomość
- 

ja wizytę u gina mam za tydzień i czy będzie @ czy nie to i tak pójdę, dzisiaj mija już 5 tydzień a @ nie ma no chyba że te plamienia 7 dniowe mam traktować jak @
 odkąd wrócilam do pracy to jakoś mniej myślę o kolejnej ciąży że muszę już, że zaraz natychiast,
 będzie kiedy będzie, oczywiście im szybciej tym lepiej ale nowe dziecko nie zastąpi mi przecież tego straconego, za tydzień też mam wizytę u psychologa, ale się zastanawiam czy jej jeszcze potrzebuję ewcia21k lubi tę wiadomość ewcia21k lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnygosia86 wrote:ja wizytę u gina mam za tydzień i czy będzie @ czy nie to i tak pójdę, dzisiaj mija już 5 tydzień a @ nie ma no chyba że te plamienia 7 dniowe mam traktować jak @
 odkąd wrócilam do pracy to jakoś mniej myślę o kolejnej ciąży że muszę już, że zaraz natychiast,
 będzie kiedy będzie, oczywiście im szybciej tym lepiej ale nowe dziecko nie zastąpi mi przecież tego straconego, za tydzień też mam wizytę u psychologa, ale się zastanawiam czy jej jeszcze potrzebuję

Gosia dokładnie tak mam jak ty od kad wróciłam to tez mi już jakoś przeszło ze juz teraz zaraz nawet tak nie myślę o ciąży co do @ ja dostałam wczoraj a dziś dopiero 3 tydzień mija

27.07.2015
 27.07.2015

a do ślubu rok temu szłam z 50kg
 a do ślubu rok temu szłam z 50kg