Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
weźcie ja poprzednio zaszłam idealnie 14 dni przed następną @ wiem, bo trzy dni po owulce miałam mega dużo gęstej białej wydzieliny więc wiedziałam, że teraz nie wyszło, bo nie miałam czegoś takiego po za tym, czułam to! :)Zobaczymy narazie mi sie nie śpieszy, nawet awaryjnego testu nie mamLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
4 lata temu w byłej pracy mojej mamy babeczka skończyła 54 lata. Przez 4 lata nie miała @ tzn była po menopauzie.
Na urodzinach nic nie jadła bo wymiotowała. Miała 2 dzieci i 3 wnucząt.
I... poszła do lekarza a tam...dzidzia
Załamana chciała usunąć ciążę bo starała się o 3 dziecko ale wiele lat wcześniej. No nic lekarz powiedział zeby się zastanowiła- mąż happy- tu drugie USG a tam druga fasolina
Depresja Ale urodziła- i powiem Wam że odmłodniała. Ubiera sie elegancko ale jak 40 nie jak babcia- ma tyle energii , no i czasu dla maluchów- ma synka i córkę a dorosłe dzieci też parkaMagic, gosia86, ewcia21k, inessa lubią tę wiadomość
-
No i nie rób zaskoczenie jest lepsze. Później niby się nie nastawiasz a test negatywny a w sercu rozpacz. I twardo do lustara- i tak wiedziałąm ze nic nie wyjdzie i foch eeee tammmm jak nie urodzę to nie robię testu
-
ja się z druga ciążą starałam 5 lat i jak sie udało byłam przeszczeliwa niestety nie udało mi sie jej donosic, wiec postanowiłam wrzucic na luz nie zabezpieczam sie ale nie licze tez owulki poprotu będę czerpała przyjemnosc z serduszkowania bez jakis kalendarzyków i wykresów. moze szybciej zajde bo jak kontrolowałam wszystko to nic nie wychodziło jak odpusciłam to zaszlam. i teraz tez tak zrobię chociaz nie wiem czy to dobra metoda. ale nie chce już wariować przez to.
inessa, inessa, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie Lekarz u którego byliśmy jest nienormalny!
Tłumaczył mi alergię na przykładzie (tu dosłownie) brudnej dupy i czystych majtek! A przeklina-no masakra,ale chociaż się uśmiałam :pinessa lubi tę wiadomość
-
moje niestety poszły do kubła razem z pociętą kartą ciążową w odruchu rozpaczy i obrazy na cały świat że mnie to spotkało, później żałowałam że je wyrzuciłam, ale nie ma co żałować, zostały mi zdjęcia z usg, już nie potrzubjuę dowodów że moje dziecko istniało, teraz istnieje w moim sercu i to mi wystarcza
Magic lubi tę wiadomość
-
ja tez wszystko kazałam męzowi wyrzucic ze jak wróce ze szpitala ma niczego nie byc teraz trochę żałuje chociaż tak jak napisała Gosia ze mam ją w sercu ale pamiątka by sie przydała.
Ewcia do jakiego ty gin poszłas ? rozbawiłas mnie tym
Magic doc miał racje przeciez niczego nie przewidzimy a szkoda:( -
Eelcia to endo w porządku mi moja jak się dowiedziała że się staram też dała kartkę na dodatkową wizytę teraz idę w lipcu ale ja chodzę tak co 6-8 tygodni więc dosyć często
dzisiaj pierwszy dzień w tym tygodniu się wyspałamEwelcia lubi tę wiadomość
-
ja wizytę u gina mam za tydzień i czy będzie @ czy nie to i tak pójdę, dzisiaj mija już 5 tydzień a @ nie ma no chyba że te plamienia 7 dniowe mam traktować jak @
odkąd wrócilam do pracy to jakoś mniej myślę o kolejnej ciąży że muszę już, że zaraz natychiast,
będzie kiedy będzie, oczywiście im szybciej tym lepiej ale nowe dziecko nie zastąpi mi przecież tego straconego, za tydzień też mam wizytę u psychologa, ale się zastanawiam czy jej jeszcze potrzebujęewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:ja wizytę u gina mam za tydzień i czy będzie @ czy nie to i tak pójdę, dzisiaj mija już 5 tydzień a @ nie ma no chyba że te plamienia 7 dniowe mam traktować jak @
odkąd wrócilam do pracy to jakoś mniej myślę o kolejnej ciąży że muszę już, że zaraz natychiast,
będzie kiedy będzie, oczywiście im szybciej tym lepiej ale nowe dziecko nie zastąpi mi przecież tego straconego, za tydzień też mam wizytę u psychologa, ale się zastanawiam czy jej jeszcze potrzebuję
Gosia dokładnie tak mam jak ty od kad wróciłam to tez mi już jakoś przeszło ze juz teraz zaraz nawet tak nie myślę o ciąży co do @ ja dostałam wczoraj a dziś dopiero 3 tydzień mija