Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza... znaczy musisz miec hamulec bezpieczenstwa....? ja mam prawo jazdy od 10 lat, jezdze bardzo czynnie po 200- 300 km tygodniowo... lubie jezdzic... jezdzilam od samego poczatku odkad dostalam dokumenta... zrobilam juz kilkadziesiat tysiecy kilometrow.... ani jednego mandatu... ani jednej stluczki.... a woze dzieci..
inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyOj dziewczyny zazdroszcze prawka
A Iza mam nadzieje,ze przemożesz swój "lęk" i ruszysz najpierw gdzieś po lesnych dróżkach a potem cała Poslke zjeździsz i świat
a pod górke no mamy i jestesmy już bardzo z mezem zmeczeni chcielibysmy w yum roku chociaż usłyszeć coś radosnego,miłego!!!!Iza75, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Jejku ale popisalyscie. Co do prawka to odkad je zrobilam to mega mi to życie ulatwilo dlatego popieram iness pomyśl o tym bo jest z autkiem dużo latwiej. Pisalyscie o objawach ciąży wiec u mnie w pierwszej ciąży mimo ze byly objawy nie traktowalam je jako sygnaly bo lekarze zatwierdzili po wielu badaniach u mnie bezplodnosc. Dopiero jak bylam juz w 4 m cu na szykowalam sie do operacji i na nad kontrolnym usg widać bylo dzidzie. Bylam w niesamowitym szoku. Ale i szczesliwa. Ciaza przebiegala bez problemu praciwalam fiz do 8 m ca czując sie ok. Do 7 m przytylam 5 kg dopiero w 8 mnie wywalili i pod koniec ciąży przytulam lacznie 20 kg. Cud ze nie mialam rostepow. Gdy skurcze mnie zlapaly trafilam do szpitala i tego samego dnia ur naturalnie. Dlatego przy drugiej ciąży nie sadzilam ze będzie cos nie tak. Po 2 tyg od zaplodnienia czulam ze jestem ale testy byly negatywne lekarz robiąc usg pomylil ciaze z polipem mialam mdlosci okres sie spoznial. Postanowilam powtórzyć test po kolejnych 2 tyg i byl poz alez byla we mnie radosc. Ale w glebi serca czulam wewn niepokój nie chcialam mówić nikomu poki nie będę pewna ale maz wszystkim wygadal a dwa tyg później trafilam do szpitala z potwornym bólem brzucha. Niestety wrocilam do domu juz bez dzidziusia. Nie mogę sobie wybaczyć ze poszlam do tego szpitala ze pozwolilam dać sie zbadać przez co stracilam mojego skarba. Nie ma dnia bym o tym nie przestala myslec.
-
Malinka no bo wiesz, jak jezdziłam z instruktorem to czułąm sie bezpiecznie, wiedziałąm, że jakby co to on zareaguje...
Jak odebralam prawko to euforia była, odrazu szukanie autka i szybki zakup, oczywiscie na kredyt, używane. Nie chciałam jezdzic sama wiec prosiłam Bartka żeby ze mną jezdził. Oczywiscie miał zapowiedziane, że ma siedziec cicho. I mój kochany mąż siedział cicho, naprawde. Tylko ja w swoim chorym umysle wymyslalam sobie, że on juz ledwo siedzi na tym fotelu obok mnie bo miałby ochote mnie stuknac w leb. Jak tylko westchnal to ja juz na niego warczalam czego tak wzdycha ...ech kosztowałomnie to za dużonerwow i w sumie nie wiem dlaczego. Teraz to juz w ogole mam stracha bo nie siedzialam za kółkiem pare lat...do dupy to -
To poczucie winy Cie kobieto zje... musisz sie odciac sie i sprobowac zyc dalej... co bylo to bylo, nie cofnie tego nic zadna sila... ale na przyszlosc mozesz miec odrobinke wplywu9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Iza... ja zanim poszlam na kurs umialam jezdzic parkowac... zawracac itp instruktor byl pod wrazeniem... duzo cwiczylam na polnych lesnych drogach.. polonezem.... bez wspomagania kierownicy... a zwrotny to on nie byl... taka lepsza wersja czolga....
inessa, Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyMalinko dzieki
Anet współczuje bardzo a zarazem sie cieszyć,ze jedno już masz i to zdrowiutkie i ciaża pieknie przebiegała to nastepna bedzie tez piekna
Kochane musze sie jeszcze uszykować na jutrzejsze wizyty życze Wam spokojnej nocy i dobrego dniaMalinka32 lubi tę wiadomość
-
Malinka wiem dziekuje kochana. Co do prawka mój zawsze komentuje moja jazdę i dlatego nie lubię prowadzić przy nim. Ale nie przejmuje sie co mi mówi bo ja mam wlasny styl jazdy i dobrze mi z tym. Zawsze jak jestemy na imprezie i chce wypić zgadzam sie jechac po warunkiem ze przemilczy cala drogę a jeśli raz chociaż skomentuje moja jazdę wysadzę gdzieś go po drodze hehe.
inessa, Iza75, Malinka32, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Anet przeciez w tym co sie stało nie ma Twojej winy. Wiadomo, że chciałaś jak najlepiej dla dzieciątka, tak jak każda z nas...no ale niestety nie wszystko w życiu idzie po naszej myśli. Pamiętaj ale nie rozpamiętuj, bo tak jak Malinka pisze te myśli Cie zjedza. Będzie w koncu dobrze i to forum zaroi sie od szczesliwych mam
gosia86 lubi tę wiadomość
-
No ja mialam prawko.z miesiac moze dwa jak zaczal cos gadac...to na skrzyzowaniu reczny, bach drzwiami i sobie poszlam... potem juz nic nie gadal, a ile razy jeszcze przepraszal,...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Anetko czasu nie cofniesz a poza tym to są sprawy na które nie mamy wpływu
ja prawko mam 9 lat jeździłam nie wiele
poźniej bałam się jeździć do miasta ale życie mnie zmusiło gdy musiałam dwa razy w tygodniu jeździć z ojcem na chemię to musiałam się przełamać i jechać -
Ja miałam jeden dość ciekawy objaw ciążowy jestem okrutnym śpiochem, ale w ciąży wstawałam bardzo wcześnie
A co do prawo jazdy mam już moje 10lat. Nie wyobrażam sobie życia bez prawka, ale ostatnio jakoś mniej pewnie się czuje na drogach.gosia86, Amy lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]