Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ledwo co posprzatam,.zaraz ktos przyjdzie.. nabalagani, umyje podloge... w butach mi wejdzie sladow narobi... chyba potrzebne mi wakacje... pare dni tylko dla.siebie... ciezko bedzie bo maz ostatnio 2 tyg w domu siedzial... i dopiero w.poniedzialek idzie do pracy...ach powiecie ze wredna zona... ale jego urlop mnie tez rozleniwia i dezorganizuje...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
Jeszcze jakby nie trzeba bylo wstawac o 6... a tak mecze... klade sie spac grubo po 23... jeszcze jutro i caly tydzien... bedzie troche luzniej... spokojniej... odpoczne od jezdzenia wozenia w ta i z powrotem... gonienia... robienia obiadu w biegu...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Kurcze czekam tych wakacji jak wytchnienia... a w sierpniu bede wygladac poczatku roku... zeby troche ciszy i spokoju bylo.... ech nie dogodzisz... nie trafisz za baba...
inessa, Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyJa też ostatnio ciągle zmeczona chodze nic totalnie sie nie chce a nie pracuje zawodowo za to w domu sami remont robimy ale tak po trochu. Moze to jakieś przesilenie albo nie wiem co!!!
A wiecie niedawno dzwoniłam do mojej pilmonolog bo miałam zgłosic sie na badania a teraz ciągle coś było no i mam jutor przyjechać a wiec cały dzien bede po za domem jak wyjade o 9 rano wróce po 20 bo te badania i gin jest w jednej miejscowosci a auta nie mam ja chyba zanudze sie na "smierć" nie wiem co bede robić w przerwie pomiedzy wizytami a to jest małe miasteczko!!! Jedna wizyta ok 11 tak do ok 13 bo tam tak jest najpierw badania potem czekanie na lekarza a druga wizyta o 17.15 szok! -
Moze wez jakies ksiazki , gazety.... ja ostatnio jak mnie przyjmowali do szpitala spedzilam na ip ood 7 do 16 zanim mnie na oddzial przyjeli oczywiscie z mezem i 5 letnia corka... maz nie chcial jechac tylko czekal, bo jak lozek nie bedzie bedzie musial wracac po mnie... oczywiscie Milce oczekiwanie i siedzenie w.miejscu znudzilo sie po jakichs 3 godzinach... wykupilismy prawie caly automat... potem troche spala na kolanach... grala na telefonie i jeczala... ale 12 godzin poza domem rozlozy na lopatki jak nic....fioła mozna dostac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 21:22
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Jej ale nadrukowałyście
Amy-trzymam mocno kciuki,fajnie by było,jakbyś dołączyła do Maji
Co do objawów ciąży:z synem nic a nic nie miałam,żeby nie rosnący brzuch nie wiedziałabym,że w ciąży jestem
Z Madzią pod koniec 9tc cały tydzień żyłam tylko na biszkoptach i rumianku,nic nie mogłam zjeść ani wypić bo wszystko zwracałam,a potem do samego końca nic.inessa, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj współczuje jeszcze z małym dzieckiem to rzeczywiscie fioł
ja jutro sama fioła dostane
a auta brak,prawka brak mój maż umie jeździć ale prawka nie dokończył bo kasy brakowało ( robił je dawno teraz nowe zasady to jeszcze trudniej)
chyba wezme jakąś ksiazkeMalinka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmm mnie tez niektorzy denerwuja... to malo powiedziane... ale nie wyobrazam sobie mieszkania 12 km od miasta i dojezdzac codziennie busem... i to z 3 dzieci... w samochodzie przez te 20 minut sie caly czas kloca... a co dopiero przez godzine najpierw autobusem a potem busem.... pomysl, bo jak bedziesz juz miala dzieciatko upragnione to samochod baardzo sie przydaje...
inessa lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
Ewcia ja mam to samo;-). Zanim doczytam do końca zaległości to już zapominam co miałam napisac apropos wczesniejszych postów
Oj prawo jazdy...Inessa nie przejmuj sie, ja to dopiero c***a jestem. Mam prawo jazdy od jakichs 5 lat i w ogóle nie jeżdzę bo sie boje. Jestem zła na siebie niesamowicie, mój mąż tez tylko dla własnego dobra nie mówi nic głosno (chyba sie juz z tym pogodził).
Nie wiem co mi sie stało, robiłam prawko z przekonaniem, lubiłam jeżdzic, nawet auto sobie kupiłam...a potem dupa, brakowało mi kogos kto w razie czego nacisnąłby drugi pedał..ewcia21k lubi tę wiadomość