Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Amy gdyby tak było to w sumie super ;P moja pierwsza ciąża była mało ksiązkowa jedynie co to dopiero od 8 tyg mnie piersi bolały, ale urosnąć urosły od dnia spodziewanej @. Od słodyczy to tak mnie odrzuciło i całe szczęście zostało do teraz ja wiem, kiedy sie uda bo mam jeden pierwszy objaw i jak on sie pojawi to będę wiedzieć, że to jest TO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 18:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magic ja wlasnie tez chcialam o to spytac..,
Ja wiem na 100%, ze majac w brzuszku fasolke stad nie odejde. Gdyby cos sie stalo nie chcialabym nic tlumaczyc i wgl..mam Was tutaj i z Wami chce dzielic radosci i nieszczesne smutki z ciaza zwiazane i tak Wam teraz powiem, ze czytajac na wielu forach wypowiedzi stwierdzam, że jak tylko bedziemy mieć zielone światełko od gin i wszystkie badania ok to zaczynamy działać. Nie chce potemżałować, a jeśli coś złego ma się stać tto prędzej czy później to i tak sie stanie. Ale wierze głęboko w serduszku, że już swoje najgorsze chwile w życiu przeżyłam i teraz będzie tylko lepiejAmy, Magic, Iza75, inessa, Kitaja, anet525, Marlena lubią tę wiadomość
-
Ahhh no i muszę pozbyć się kaszlu...i brać się za swoje dupsko, bo na fejsie to ja mam zdjęcia stare dosyć odkąd ortopeda zabronił mi ćwiczyć na wfie w szkole oraz w domu to troszkę się zaniedbałam. Ale nic nie poradzę że kręgosłup lichy a w ciąży jak nowonarodzona się czułam tęskno mi za tym uczuciem
-
paulla ja się wzięła za siebie bo nie moge patrzeć na siebie niestety nie mam czasu ani sił na jakieś sporty, ale jak tylko mogę to chodzę na długie spacery i od 7 czerwca dwa kg juz mi spadło ale dopiero w sobote się ważeLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No to ładnie ale pewnie nie ważysz dużo a chcesz schudnąć ja miałam zgubić ciążowe kilogramy karmiąc piersią...teraz mam rozpiske cwiczen na miesiąc. Jedwn miesiąc sobie daję żeby coś poprawić i liczę że się uda tylko gin też musi powiedzieć, że wszystko jest ok od jutrzejszego dnia zależy wszystko
-
ja co prawda od ślubu a raczej od operacji zaczęłam łapać i tak uzbierało mi się 6 kg. Ale uwierz, że łatwiej jest zgubić więszą nadwagę niż kilka zbędnych kg. Mój K się na tym zna jak mało kto
Trzymam kciuka, a wiem, że będzie superWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:48
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
próbowałam ją namierzyć na innych wątkach, ale nie zmyliła mnie z wątku "po przejściach starające się i zafasolkowane" bo maja ją wpisała, że w ciąży jest. Może to było wtedy jak myślała, że jest.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
eM Amy ja miałam podobnie tak bardzo nie mogłam uwierzyć że się udało, nie potrafiłam sobie wyobrazić brzuszka ani maleństwa w ramionach choć tak bardzo go pragnę i czekam na nie, pierwszy test zrobilam w dniu w którym dwa domy dalej sąsiad zginal w wypadku samochodowym prawie u siebie pod domem, pomyślałam ktoś umiera ktoś się rodzi, ale też że to zły znak, drugi test w prima aprilis taki okrutny żart losu
objawy typu ból piersi minęły okolo 2 tygodnie przed zabiegiem, mdłości pozostały do końca ale to być może z nerwów
Paula musisz być jutro dzielna będzie to na pewno trudne ale dasz radę :*
Amy zakaz myślenia o ciąży do soboty
ja o kilku dni ciągle myślę kiedy zrobię test ciążowy (oczywiście jak już zaczniemy się starać) bo jak mam brać leki to im wcześniej się dowiem tym lepiej, popadam w paranoję
eM sliczne rybki, ale faktycznie dosyć drogie jak na początekAmy, eM lubią tę wiadomość
-
Tak sobie myślałam żeby nasadzić u mojej mamy truskawek i je sprzedawać, mama ma kawałek wolnej działki i dobrą lokalizację przy drodze, no ale jak będę w ciąży to przecież nie dam rady na wiosnę tego obrobić więc muszę odpuści temat
Amy, inessa lubią tę wiadomość
-
Nie wiem ja ostatnio mam takiego "niechcieja" zyciowego... nic mi sie nie chce, na nic nie mam sily, energii.. jestem wiecznie zmeczona... klade sie spac a budze sie zmeczona...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...