Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla a wydawało by się,że nie można pokochać kogoś kto Cię obsika,kto zwymiotuje na Ciebie,potem na pewno ugryzie,rzuci w Ciebie butem lub klockiem?
A jednak możnaanet525, Lemurek27, inessa, Czarnaa94, PauLLa, gosia86, Iza75, ziolko lubią tę wiadomość
-
anet tak to z dziećmi jest mój ma niecałe 5 a daje w pióra pięknie - zamamrałby na śmierć jak coś chce
a moja siostra za ścianą ma roczną córeczkę i tak sobie chodzę po-obwąchiwać główkę - jeszcze tymi dzidziowymi zapaszkami czuć
inessa, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Paulla a wydawało by się,że nie można pokochać kogoś kto Cię obsika,kto zwymiotuje na Ciebie,potem na pewno ugryzie,rzuci w Ciebie butem lub klockiem?
A jednak można
ewcia ale się uśmiałam z tego ugryzienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:25
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Lece z córką na plac zabaw poki slonce swieci przy okazji siłownia jest w parku to poćwiczę. Poczytam potem co popisalyscie
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Lemi w Lidlu czasami można kupic taką gotową masę marcepanową ja lubię z niej robić kwiatuszki wiesz ja ostatnio chciałam zrobić taki:
http://zszywka.pl/p/tort-z-kulkami-341506.html
uwielbiam wymyslać tortyMarlena lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jejuuu nie mogę Was nadrobić
Dziewczynki nie spóźnia mi się ale wychodziło tak, że miałabym ze 2 dni do @ jak ona przyjedzie więc wolałabym mieć pewność że nic tam we mnie się nie zadomowiło chociaż to musiałby być cud. Lepiej dmuchać na zimne. Ale to i tak już nie ważne bo okazało się że ona przyjeżdża za 2 tyg, pomyliła się Więc testa nie będzieinessa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej masy do ciasta jest ich pełno zależy co kto lubi
prosta jest masa budyniowa ugotować budyń aby sie nie nameczyć to kupny byle był gesty ( 1 i 1/2 paczki budyniu na pół litra mleka tak mniej wiecej oczywiscie ) jak ostygnie to dodać go do masła czy kstki margaryny tu co kto woli. masło rozetrzeć powoli dodawać budyń.
Druga masa to też prosta kupić śmietanke i ubić przełożyc ciasto - ja ostatnio dodałam do śmietanki - z paczki nie 30% ( chociaż ta 30 jest lepsza) poł paczki galaretki wyszła masa pyszna.
To tyle ale jak chcesz moge podać inne przepisy uwielbiam piec i gotowacewcia21k lubi tę wiadomość
-
Magic o matko ślinka mi cieknie ... mniam
ja robiłam taki Malibu ale zwijany jak roladę i zamiast malibu rum tez pysznościWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:45
inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia też się uśmiałam miło tak odciągnąć myśli od złego.
Miriam dziekujemy za slowa otuchy :* i gratuluję słodkiej córci
Ojj Lily to takie piękne imie może jednak R zgodzi się na nie przy Karince nie chciał słyszeć nawet o takich imionach jak Lily czy Biankaewcia21k lubi tę wiadomość