Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
cieszę się, że mam u Ciebie poparcie to może zabrzmiało okrutnie, ale ja nie wiem ile teraz mi zajmie staranie o kolejne... zawsze wychodziło nam za drugim razem, a czemu tym razem miało by sie udac? Bo wierzę, że się uda...prędzej czy później, ale to jest moje podejście. Może ja sobie wmówiłam, że tak miało być, że musiałam przejść przez stratę. Bo zaniedbałam siebie, swoje zdrowie.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
MartaAlvi wrote:Ja też pewnie będę umierać ze strachu mimo że tak bardzo pragnę tych II kreseczek... A już do 10 tygodnia to pewnie będzie totalna masakra
Gosiu, tak patrzę na Twój wykres i na tabletki, które łykasz... Nie masz w tych wit prenatalnych kwasu i magnezu? Cobyś nie przedobrzyła, bo ponoć też można
nadrabiam was pomalu ale nie mogę odpisać chwilowo na wszystko bo w pracy jestem
z newsów jest taki że jeśli chcę mieć więcej płatne L4 niż mam teraz to muszę przepracować 3 miesiące bez zwolnienia wtedy będę miała naliczane z innej stawki, bo teraz to mam liczone jeszcze z 2012 roku, bo dużo chodziłam na zwolnienia
i mam kolejny powód żeby wstrzymać się z ciążą do września:(
ale jakoś to przetrwamMartaAlvi, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagic cos w tym jest ze jak sie chce to nie ma jak sie odpuszcza to sie udaje tak było u mnie za pierwszym razem udało nam sie w miesiącu gdzie maz robił badania nasienia i totalnie odpuscilismy ten miesiąc za drugim razem było dokładnie tak samo tex robił badania nasienia bo u mnie było wszystko ok i tez odpuscilismy do wyników a. Wynikami jak juz szlam to wiedziałam ze jestem w ciazy
-
To samo wam pisalam. Musimy wrzucic na luz chociaz to bardzo trudne i latwo sie mówi. Mi jest latwiej o tyle od dziewczyn które stracily swoje pierwsze malenstwo ze ja juz dziecko mam i wytlumaczylam sobie ze jak sie uda będę przeszczęśliwa jak nie to mam juz jedno i widocznie tak musialo byc.
Amy musisz przejść swoja zalobe bo jak sie nie wyplaczesz nie wyrzucisz z siebie wszystkiego to to będzie wracac co jakiś czas i organizm przez to tez moze sie zablokować. Przecież mozesz sie nam wyplakac jak masz skypa podam ci mój Nick lub nr tel do mnie mozesz mi sie wygadać lub wyplakac co tylko będziesz chciala.
dziewczyny a co wy na to gdybysmy gadaly w grupie na skypie Np?ewcia21k, Amy lubią tę wiadomość
-
My też teraz odpuściliśmy, mamy dużo na głowie-co ma być to bedzie. Nie nastawiam siębo moze jeszcze kolejne 6 miesięcy potrwać staranie.
Jeśłi teraz się nie uda mój Ł ma iść na badania. To moze nie bedzi ekonieczne bo się wzbrania jak dzikusewcia21k lubi tę wiadomość
-
anet525 wrote:dziewczyny a co wy na to gdybysmy gadaly w grupie na skypie Np?
Ja kiedyś o tym pisałam, ale tylko 2 dziewczyny były zainteresowane więc nie zrobiłam. Jest grupa na fb, ale też jakoś nie wiele się tam dzieje ostatnio...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Em a pamietasz jak Magic nas straszyla kopniakami jak sie smucimy? Bylo by zabawnie jak nam przez skypa go przesyla. Raz na jakiś czas moglybysmy tak Gadac sie w kilka zainteresowanych i poplotkować zobaczyć czy to w ogóle wypali tym bardziej ze forum nam sie powiekszylo wiec moze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 17:26
-
Amy-przytulam Cię bardzo mocno!
Dziewczyny też uważam,że każda z nas potrzebuje indywidualnego czasu.
Ja na razie zdałam się na los,co ma być to będzie,natura wie lepiej.
Ja potrzebowałam pół roku,żeby dojść do takiego wniosku.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwcia nie tylko ja sporo dziewczyn z aniołkowych mam sa rownież juz mamami ziemskich dxieci no vivien Juicca blueberry Ewcia28 sla.s wystarczy spojrzeć na początek tego wątku i na suwaczki dziewczyn
Naprawdę bedzie dobrze i wkoncu wszystkie Aniołkowa mamy bedą miec ziemskie dxieciewcia21k, Effcia28, peppapig lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Em a pamietasz jak Magic nas straszyla kopniakami jak sie smucimy? Bylo by zabawnie jak nam przez skypa go przesyla. Raz na jakiś czas moglybysmy tak Gadac sie w kilka zainteresowanych i poplotkować zobaczyć czy to w ogóle wypali tym bardziej ze forum nam sie powiekszylo wiec moze...
gosia86, Magic lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
hej amy przytulam mocno wiem co dzis czujesz bo sama wlasnie zaczelam plamic czyli moj test sie nie mylil. dzis w nocy lub jutro rozkreci mi sie cholerna @ !
wogole kapa dzis ide do pracy na noc po urlopie a jestem wymordowana bo cala noc mialam sraczke heh (nie dopadla mnie zemsta faraona na wakacjach tylko w domu).Amy lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Stworzyłam nowy temat, żeby każdy wiedział a nie że jak nie przeczyta teraz to nie wie: https://ovufriend.pl/forum/poronienie/aniolkowy-skajpaj,3434.html
anet525, inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Kurcze podoba mi się Wasz pomysł skype'a ale ja nie mam ani kamerki ani mikrofonu. Jutro w pracy zorientuje się ile to kosztuje
Znalazłam w necie przepis na tort. Jutro z rana biorę się za pieczenie
Chciałam znaleźć coś fajnego wymyślnego ale w końcu stanęło na torcie truskawkowym z kremem śmietanowo-mascarponowym. Proste a i truskawek mam sporo na ogródku.
gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość