Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wyszło dopiero na usg, a myślałam że oba jajniki działają prawidłowo bo pobolewało mnie i z prawej i lewej strony
kiedyś się cieszyłam takimi długimi cyklami bo rzadziej miałam miesiączki niż kolezanki teraz nad tym ubolewam bo tak długo trzeba czekać na nowo cykl -
nick nieaktualnymnie też boli i z lewej i z prawej ale niby miałam usg robione i nic lekarz nie mówił żeby coś miało być nie tak.. nie będę sobie wkręcać.
Ja też się kiedyś cieszyłam.. A dzisiaj się to wszystko tak przeciąga w czasie..
Może jednak kupie te ziołowe tabletki.. po nich się może cykl skrócić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy tak one skracają długoie cykle na 28 dniowe , regulują aby były normalne- nie słabe krwawienie i nie mocne, śluz jest bardziej rozciągliwy i jest go więcej...poczytaj o tym dużó. poamgają szybko zajść w ciążę. Ja od sierpnia jak sięnie uda to biorę,
Gosia pryszcze:) jużo tym pisałam mnie wysypało tak po poronieniu i do 2 m się utrzymywało- iestey zaburzona gospodarka hormonalna- lakarz Ci nie pomoże bo skoro się starasz nic na pryszcze Ci nie przepisze bo źle wpływają na rozwój dziecko i zapłodnienie.
Mój sposób na nie to mycie ciała w żelu do higieny intymne- najlepeij z intimi granatowy.Nie wyciskaj- bo zrobią Ci się ropne gruczoły takie aż wrzody. Zostaw , po tymelu powinny się wysuszać. No i niestety musisz to przetrzymać... -
nick nieaktualnyMiru wrote:Amy tak one skracają długoie cykle na 28 dniowe , regulują aby były normalne- nie słabe krwawienie i nie mocne, śluz jest bardziej rozciągliwy i jest go więcej...poczytaj o tym dużó. poamgają szybko zajść w ciążę. Ja od sierpnia jak sięnie uda to biorę,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No po tych ziołach tak jest. ALe jak to leki nie każdemu służą. AMy poczytaj dokładnei odktóregodnia cyklu się bierze bo jak dobrze pamiętam to w dniu @.Moja gin twierdzi że są dobre -- ale na każdego różnie działają.
Gosia nie faszeruj się bo ja dostałam po lekach we wrześniu takiej pokrzywki na całym ciele- że lekarz w nocy kjak przyszłam na sastrzyk to się mnie wystraszył. brałam alerge przez 5 tyg a pozniej kolejne 4 i jak zaszłam w ciąże to musiało cos byc i miedzy innymi zaszkodziło dizecku bo pisało na ulotce ze mozna poronic.
Kurcze czasmai tzreba zerknąć bo babcinych sposobówk
Co do pryszczy Gosia zrób sobie kąpiel w krochmalu, pomaga
Amy Ty tak samo na taką skórę to raz w tyg kąpiel z krochmalu i raz w tyg litr mleka zagotuj z miodem i do wanny wlej i wykąp się w tym - od razu pomaga. Koi i łaodzi i pozwala się skórze regenerować
gosia86 lubi tę wiadomość