Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyThalia wrote:Bo ostatnio mi mowila ze mam odczekac bynajmniej do pierwszej @ no ale jak tu czekac jak piekna ovu jest i jeszcze sie smiala ze najczesciej wlasnie tak sie dzieje ze kobitki wpadaja nie czekajac na @
Trzymam kciuki zatem
Thalia lubi tę wiadomość
-
No po tych ziołach tak jest. ALe jak to leki nie każdemu służą. AMy poczytaj dokładnei odktóregodnia cyklu się bierze bo jak dobrze pamiętam to w dniu @.Moja gin twierdzi że są dobre -- ale na każdego różnie działają.
Gosia nie faszeruj się bo ja dostałam po lekach we wrześniu takiej pokrzywki na całym ciele- że lekarz w nocy kjak przyszłam na sastrzyk to się mnie wystraszył. brałam alerge przez 5 tyg a pozniej kolejne 4 i jak zaszłam w ciąże to musiało cos byc i miedzy innymi zaszkodziło dizecku bo pisało na ulotce ze mozna poronic.
Kurcze czasmai tzreba zerknąć bo babcinych sposobówk
Co do pryszczy Gosia zrób sobie kąpiel w krochmalu, pomaga
Amy Ty tak samo na taką skórę to raz w tyg kąpiel z krochmalu i raz w tyg litr mleka zagotuj z miodem i do wanny wlej i wykąp się w tym - od razu pomaga. Koi i łaodzi i pozwala się skórze regenerować
-
Amy wrote:Przekonałaś mnei. jutro kupię
Czy one faktycznie regulują cykl różne wersje słyszałam.
Tak samoolej z wiesiołka bierze się tylko do owulacji potem już nie -
nick nieaktualnyMiru wrote:No po tych ziołach tak jest. ALe jak to leki nie każdemu służą. AMy poczytaj dokładnei odktóregodnia cyklu się bierze bo jak dobrze pamiętam to w dniu @.Moja gin twierdzi że są dobre -- ale na każdego różnie działają.
Gosia nie faszeruj się bo ja dostałam po lekach we wrześniu takiej pokrzywki na całym ciele- że lekarz w nocy kjak przyszłam na sastrzyk to się mnie wystraszył. brałam alerge przez 5 tyg a pozniej kolejne 4 i jak zaszłam w ciąże to musiało cos byc i miedzy innymi zaszkodziło dizecku bo pisało na ulotce ze mozna poronic.
Kurcze czasmai tzreba zerknąć bo babcinych sposobówk
Co do pryszczy Gosia zrób sobie kąpiel w krochmalu, pomaga
Amy Ty tak samo na taką skórę to raz w tyg kąpiel z krochmalu i raz w tyg litr mleka zagotuj z miodem i do wanny wlej i wykąp się w tym - od razu pomaga. Koi i łaodzi i pozwala się skórze regenerować
a kupie te tabletki zobaczymy jak zareaguje, jak kiepsko to przestane brać -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Pamiętaj tylko że te tabletki bierze się 90 dni i potem robi się przerwę.I jeszcze jedna ważna rzecz nie wolno ich łączyć z Bromergonem.
Czy one faktycznie regulują cykl różne wersje słyszałam.
Tak samoolej z wiesiołka bierze się tylko do owulacji potem już nie
no jak już je dostanę to poczytam co i jak, ewentualnei jeszcze będę was pytać.. Zaszkodzić chyba nie zaszkodzi, jak coś się bedzie działo ze skórą to przestanę.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Faza lutealna jest zawsze stała więc około 16-18dc powinna u Ciebie wystąpić owulacja.
Powiedz mi jeszcze czy robiłaś już jakieś badaia hormonalne? i czy po poronieniu cykle się już ustabilizowały?
Nic nie robiłam żadnych badań, lekarz uznał to za pojedyńczy incydent i nic nie zalecał, tarczyce sobie tylko sprawdziłam. i jest w normie
Ja jestem już teraz w trakcie 4 cyklu. Dopiero ta @ jest taka jak była przed ciążą. -
Hej, jest tu kto? Muszę Wam się wygadać
Więc tak, jak leżałam w szpitalu to był 11 dc i był pęcherzyk 16mm, na drugi dzień już lekarz nic nie mówił o pęcherzyku więc na chybił trafił wyznaczyłam sobie owulkę na wykresie na 12dc. Więc jeśli faktycznie wtedy była owulka to dziś powinna być @, nie ma. Więc sobie z ciekawości temp zmierzyłam. 37,5 w pochwie (właśnie taką miałam jak byłam w ciąży) a 37,12 pod językiem- taką też mniej więcej miałam jak zaciążyłam. Może sobie wkręcam, ale jutro rano zmierzę temp i jeśli będzie 37 to polecę po test