Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika bardzo mi przykro, tak sie ucieszylam jak zobaczylam ze wyszedl ci test pozytywny bo ostatnio bylysmy w ciazy w podobnym czasie i tak sobie poyslalam ze teraz moze tez. a tu taka historia:( przykro mi kochana.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzięki!!!!
Co do badań, jeszcze nie wiem, w pon. chcę iść do gina.
Mimi no a wiesz co jest najlepsze, że beta nadal rośnie!!! Więcej nigdy jej nie zrobię, pamiętasz ostatnio też tak mówiłam a teraz już naprawdę, nie istnieje dla mnie to badanie!!! Oszukuje -
Dzień dobry
Ale Was zaniedbałam ostatnio
Przepraszam
Ale tak jakoś mało mam czasu ostatnio,na wszystko mi go brakuje.
Wczoraj pierwszy raz czułam fikołki Wojciecha,MaksymilianaJuż wiadomo,że będę chrzestną faceta!
Kasika-bardzo mi przykro.gosia86, Lemurek27, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:No to ładnie z ta beta. Moze sie nie oczyscilo wszystko ze nadal rośnie.
Poroniłam samoistnie ale jeszcze łyżeczkowanie robili, aby doczyścić. Jutro idę do gina na usg aby jeszcze zobaczył co i jak.
Ten rok jest dla mnie straszny. Ciągle mamy z mężem pod górę.Czego się nie tkniemy to się wszystko wali. Najgorsze, że 2 tyg. temu trafiłam do szpitala z małym plamieniem, a oni to olaliJakby wtedy dali mi zastrzyk ten który dali teraz to może by kropek przeżył ( tak twierdzi i mój gin). Oni wtedy stwierdzili, że mam ciążę urojoną i nie jestem w ciąży, bo nic nie widać. Na USG był mały pęcherzyk - według nich to był tylko jakiś cień
Żałuję, że nie pojechałam do innego szpitala wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:51
-
nick nieaktualny
-
czesć dziewczyny
kasika tak mi przykro, przytulam Cię mocno!!!
Amy co do tych ziółek to mi polecono olej z ogórecznika lekarskiego (Super Borago), czytałam że działa 6 razy lepiej od oleju z wiesiołka bo zawiera więcej przyswajalnych składników... nawet myślałam o zakupie jak tylko olej z w mi się skończy... -
kasika wlasnie to jest najgorsze ze lekarze poki nie ma pecherzyka to nie przyjmuja tego za ciaze. mialam to samo jak z plamieniami zglosilam sie na izbe to wyzwali mnie ze mi sie po prostu okres zaczyna mimo ze mialam wynik z bety przy sobie, ale nie bylo widac pecherzyka i wyslali mnie do domu:(maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLemurek27 wrote:czesć dziewczyny
kasika tak mi przykro, przytulam Cię mocno!!!
Amy co do tych ziółek to mi polecono olej z ogórecznika lekarskiego (Super Borago), czytałam że działa 6 razy lepiej od oleju z wiesiołka bo zawiera więcej przyswajalnych składników... nawet myślałam o zakupie jak tylko olej z w mi się skończy...
Wieczorem poczytam o tym ogoreczniku) cos bede musiala kupic