Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja jak zaszłam w ciąże i miałam drugie badanie to lekarz mówi do mnie tak: "ooo będzie miała pani syna - o przepraszam, chce pani znać płeć dziecka??" heheheheheh do tej pory wszyscy się z tego śmieją
Czarnaa94, gosia86, Amy lubią tę wiadomość
-
U nas miała być Anielka, a jest Olek
Dla dziewczynki mamy parę imion oprócz Anielki, za to dla chłopca ani jednego. Olaf to było jedyne które nam się obojgu podobało. No chyba że będzie Aleksander, ale czy to nie głupio tak? A jeszcze mi się podoba Ligia, ale B się nie zgadza
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:U nas miała być Anielka, a jest Olek
Dla dziewczynki mamy parę imion oprócz Anielki, za to dla chłopca ani jednego. Olaf to było jedyne które nam się obojgu podobało. No chyba że będzie Aleksander, ale czy to nie głupio tak? A jeszcze mi się podoba Ligia, ale B się nie zgadza
jedyne które nam się spodobało obojgu
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Mi się po prostu podoba Olek więc mógłby być i Aleksander, tak jak mój pradziadek
Tylko sama nie wiem co o tym myśleć, dwóch Olków? A może zanim zaciążę jeszcze nam się jakieś spodoba
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:Mi się po prostu podoba Olek więc mógłby być i Aleksander, tak jak mój pradziadek
Tylko sama nie wiem co o tym myśleć, dwóch Olków? A może zanim zaciążę jeszcze nam się jakieś spodoba
mój mąż ma na imie Marcin i ja np rozważam nazwanie syna Marcin, ale Aleksander już wybrany przy pierwszej ciąży
ale wszystko się może jeszcze pozmianiać
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Zawsze chcialam miec 2 najstarszych synow i corki.. no ale sie nie udalo.... niby wszystko przede mna... chyba sie boje... ze znowu ciaza obumrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 21:31
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Złota myśl!
http://demotywatory.pl/4361505Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 00:19
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Złota!
Wiecie co? Spadła mi dziś temperatura nie wiedzieć czemu i trochę mam panikęPewnie to głupie, ale to jakieś dziwneee. Wyjątkowo dzisiaj w nocy nie wstawałam, nie piłam alkoholu wczoraj. Czemu ona spadła?
-
To nie może być to (chociaz meeega bym się oczywiście cieszyła) ale lekarz by mnie zabił
Stąd moja panika
haha
Wcześniej jakoś mi nie spadała tylko była w okolicach 36,9, poza tym przeca sie zabezpieczamy, może nie od samego początku(tak wiem, też głupie
) ale jednak
-
Marta a brałaś może jakieś leki przeciwbólowe?wczoraj wyczytałam że spadek temperatury może być spowodowany zażyciem leków przeciwbólowych bo zawierają substancję obniżającą temperaturę
stąd pewnie i u mnie dzisiaj spadek bo wczoraj bolała mnie głowa i wzielam ibuprom
zresztą jak mozesz to spójrz na mój wykres bo ja się nie znam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny