Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Tą linie wyznacza dopiero chyba po wprowadzeniu 3 wyższych temperatur, czyli 3 dni po owulce
Potem jeszcze i tak czasami program zmienia tą pionową. Mi zmienil tym razem z 12 dnia na 14 i dobrze, bo jestem pewna że była 14
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Czytałam, że przerywana jest wtedy, kiedy program nie do końca jest pewny,że za mało czynników mówi o tym, że była owulacja. Ja nie do końca wiem o co chodzi, bo w zeszłym cyklu badałam tylko temperaturę, a to przecież tylko 1 czynnik a jednak linia była ciągła. Zresztą jak oglądam wykresy w galerii to większość ma przerywaną linię więc nie wiem o co cho.
-
bo to jest tak, że jedynym pewnym wyznacznikiem owulacji jest temperatura. Dlatego jeśli masz mierzoną temp jest linia ciągła. Przerywana jest wtedy jak śluz i szyjka wskazują na ovu, a temp nie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Upały niesamowite a ja w piątek dostałam @. Ani kąpać się ani opalać, pierwsze, bi leje się ze mnie jak nigdy dotąd, a drugie, bo będzie się lało jeszcze bardziej...przepraszam za szczerość...źle się czuje przez te @...a moje humorki to jakaś masakra...wybucham jak dynamit...jak ktoś podpali lont to już nic nie pomoże....
Wgl wrócił R już w piątek i tak lecą nam dni..wczoraj oczywiście płacz przed snem...jak zwykle, bo nie pamiętam żebym któryś wieczór kończyła bez płaczu....
Tak po za tym...za dwa tygodnie w sobote dobry kolega R ma wyprawianą 18nastke i nie wiemy czy iść...pójdziemy ubrzani na czarno? Tak myślę, że nie powinniśmy iść wcale....
Życzę Wam równie pięknej pogody co u mnie
Przytulam wszystkie nowe w naszym groniei wierzę, że tu będzie Wam dobrze :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Podczytuje Was na bieżąco ale u mnie nic szczególnego się nie dzieje o czym by pisać..Wczoraj mąż mi kupił sukienkę tak niespodziewanie byłam miło zaskoczona
Po za tym mam dość krwawienia..Już jest 12 dc cyklu a ciągle jest już nie wiem czy to normalne czy się kontaktować z lekarzem -
asiaaa wrote:HEJ KOBITKI LEZELI NA TESCIE CIAZOWYM POKAZUJE SIE TAK JAK BY CIEN DRUGIEJ KRESKI CO TO OZNACZE CZY JEST ON NEGATYWNY CZY POZYTYWNY
Najlepiej powtórzyć test za dwa dni
Czasem oznacza to ciążę, ale są też testy, które dają fałszywe wyniki. Najlepiej się na nic nie nastawiać i powtrórzyć test.
Masz możliwość zrobienia zdjecia i wrzucenia tutaj?
Edit: właśnie przeczytałam Twoje poprzednie posty i powiem że wygląda obiecująco2lipca pisałaś że to 6-7 dpo więc dzisiaj 10-11dpo, trochę wcześnie na testowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 19:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Najlepiej powtórzyć test za dwa dni
Czasem oznacza to ciążę, ale są też testy, które dają fałszywe wyniki. Najlepiej się na nic nie nastawiać i powtrórzyć test.
Masz możliwość zrobienia zdjecia i wrzucenia tutaj?
Edit: właśnie przeczytałam Twoje poprzednie posty i powiem że wygląda obiecująco2lipca pisałaś że to 6-7 dpo więc dzisiaj 10-11dpo, trochę wcześnie na testowanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny